Pintér Adrienn bikini Balaton Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balaton partján dobta le ruháit Pintér Adrienn, Ada.

Pintér Adrienn teste két gyermek után is tökéletes, és ezt most meg is mutatta a nagyvilágnak. Ada a Balatonnál járt, itt dobta le a ruháit. Egy fekete-fehér mintás bikiniben fotózta magát, és láthatóan az idő is remek ahhoz, hogy szépen lebarnuljon.

Az egykori tévés egyébként a jövő nyáron oltár elé áll, és már a menyasszonyi ruhát is kiválasztotta.

Elárulta kisfia titkát Tatár Csilla - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-elarulta-kisfia-titkat-tatar-csilla.htmlTatár Csilla kivételesen mutatott egy fotót kisfiáról, és még Milán legféltettebb titkát is elárulta. TV + SztárokOrigoEzért nem lett több gyermeke Diana hercegnénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-ezert-nem-lett-tobb-gyermeke-diana-hercegnenek.htmlDiana hercegné nagyon szeretett volna egy harmadik gyermeket is, ám ez nem adatott meg neki. TV + Sztárok--Kelemen Anna mély dekoltázsával csábít - Fotó http://www.life.hu/sztarok/20190723-kelemen-anna-mely-dekoltazsaval-csabit.htmlKelemen Anna megint elkápráztatta követőit egy szexi fotóval. TV + SztárokOrigoFriss fotó készült a Xena egykori sztárjáról, Lucy Lawlessrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-friss-foto-keszult-a-xena-egykori-sztarjarol-lucy-lawlessrol.htmlAz utcán kapták le a lesifotósok a Xena című sorozat egykori sztárját, Lucy Lawlesst. TV + Sztárok--Scarlett Johansson látni engedte a tetoválásaithttp://www.life.hu/sztarok/20190723-scarlett-johansson-latni-engedte-tetovalasait.htmlMell alatti tájékon átlátszó ruhában jelent meg Scarlett Johansson az idei Comic-Conon. Így látni engedte néhány, eddig rejtve maradt tetoválását. TV + Sztárok--Ezért nem látható Zoltán Erika lánya, Zoé az énekesnő tánckarában – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-ezert-nem-lathato-zoltan-erika-lanya-enekesno-tanckaraban.htmlZoltán Erika ritkán tesz közzé a lányáról bejegyzéseket a közösségi oldalán, a napokban azonban kivételt tett. A Campus Fesztiválon a Life.hu-nak elmondta, táncművész lányát miért nem láthatjuk állandó tánckarában, valamint az is szóba került, hogy a 90-es évek nagy túlélőiként mennyire érzi a retró jelzőt magáénak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.