Ezért nem lett több gyermeke Diana hercegnének

Forrás: Getty Images/Anwar Hussein -
Károly herceg Diana hercegné család gyerek
Diana hercegné nagyon szeretett volna egy harmadik gyermeket is, ám ez nem adatott meg neki.

Diana hercegné mindig is nagy családról álmodozott, és a házassága is úgy indult, akár egy tündérmese. Csakhogy időközben kiderült, a dolgok nem mindig úgy történnek, ahogyan azt szeretné. Férjének, Károly hercegnek viszonya lett Kamillával, és egyre világosabbá vált, több közös gyermekük már nem születik.

Pedig állítólag Harry is kérlelte édesanyját, legyen egy kistestvére, mert nem szerette, hogy ő a legkisebb a családban. Diana még később, a házassága felbomlása után sem adta fel teljesen a reményt, hogy újra gyermeket vállaljon, de sajnos tragikus halála miatt erre már nem kerülhetett sor – számolt be róla a Cheat Sheet.

Diana nagy családról álmodozott Forrás: Getty Images/Anwar Hussein
Kelemen Anna mély dekoltázsával csábít - Fotó http://www.life.hu/sztarok/20190723-kelemen-anna-mely-dekoltazsaval-csabit.htmlKelemen Anna megint elkápráztatta követőit egy szexi fotóval. TV + SztárokOrigoFriss fotó készült a Xena egykori sztárjáról, Lucy Lawlessrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-friss-foto-keszult-a-xena-egykori-sztarjarol-lucy-lawlessrol.htmlAz utcán kapták le a lesifotósok a Xena című sorozat egykori sztárját, Lucy Lawlesst. TV + Sztárok--Eljegyezte egymást Joaquin Phoenix és Rooney Marahttp://www.life.hu/sztarok/20190723-eljegyezte-egymast-joaquin-phoenix-es-rooney-mara.htmlA legfrissebb hírek szerint eljegyezte egymást Joaquin Phoenix és Rooney Mara. TV + Sztárok--Hosszú Katinka köszönetet mondott rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-hosszu-katinka-koszonetet-mondott-rajongoinak.htmlHosszú Katinka Instagram-oldalán köszönte meg rajongóinak, hogy kitartottak mellette.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEgy technikai probléma miatt meg kellett szakítani az Áll az alku adásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190723-egy-technikai-problema-miatt-kellett-megszakitani-az-all-az-alku-adasat.htmlEgy nagyobb baki történt az Áll az alku adásában. TV + Sztárok--Lehet, hogy Bochkor Gábor hamarosan visszatér a rádiózáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-bochkor-gabor-lehet-hogy-hamarosan-visszater-a-radiozashoz.htmlSokan hiányolják a rádióból Bochkor Gábor hangját. A műsorvezető most elárulta, lehet, hogy hamarosan visszatér. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.