Schobert Lara egy kávézóban dolgozik a nyári szünetben

Forrás: Facebook/Norbi Update -
nyári szünet kávézó Schobert Lara munka diákmunka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját magának keresi a zsebpénzét a nyári szünetben Schobert Lara. Rubint Réka elmesélte, mivel foglalkozik a gyermekük. 

"A nyár elején vetettük fel Larának, hogy ideje lesz nyári munkát vállalnia, ő pedig azonnal igent is mondott a lehetőségre" – mesélte a Ripostnak Rubint Réka. Legidősebb gyermekük Lara aktív életet él a közösségi oldalakon, bepillantást enged a mindennapjaiba, ám azt kevesen tudják csak, hogy a nyári heteket munkával tölti.

"Ő választotta a budapesti üzletet, és azt is maga döntötte el, hogy heteken át a délelőttös műszakot viszi, ami azzal jár, hogy minden hétköznap hatkor kel. Egy ideje már dolgozik, és nagyon élvezi a munkát" – folytatta Réka, aki azt is elárulta, hogy Lara jól kijön a kollégákkal, és a vásárlók is nagyon szeretik.

Schobert Norbi és Schobert Lara Forrás: Facebook/Norbi Update
Cserháti Zsuzsa sírköve még mindig nem készült elhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-cserhati-zsuzsa-sirkove-meg-mindig-nem-keszult-el.htmlTizenhat évvel ezelőtt hunyt el Cserháti Zsuzsa, ám az énekesnőnek azóta sem állítottak méltó síremléket. Egy műkőkészítő mester felajánlotta a segítségét, ám Cserháti szeretti más megoldást találtak. TV + Sztárok--Szilágyi Áron gőzfürdővel és családdal dolgozta fel a nem várt kudarcothttp://www.life.hu/sztarok/20190723-szilagyi-aron-gozfurdovel-es-csaladdal-dolgozta-fel-a-nem-vart-a-kudarcot.htmlA világbajnokságon a 32-ben esett ki Szilágyi Áron kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó. A csapatversenyre felszívta magát, ezüstérmesek lettek. Most elárulta, hogyan tette túl magát a megrázkódtatáson. TV + Sztárok--Hódi Pamela meglepetésbulit szervezett párjának, Tóth Bencénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-hodi-pamela-meglepetesbulit-szervezett-parjanak-toth-bencenek.htmlHatalmas meglepetést szervezett párjának, Tóth Bence focistának Hódi Pamela. Egy titkot bulival lepte meg a férfit. TV + SztárokOrigoVisszaéltek Palvin Barbara nevével, rajongóit figyelmeztetihttp://www.life.hu/sztarok/20190723-visszaeltek-palvin-barbara-nevevel-rajongoit-figyelmezteti.htmlFontos figyelmeztetést tett közzé az Instagram-oldalán Palvin Barbara. A modell nevével visszaéltek. TV + Sztárok--Scarlett Johansson látni engedte a tetoválásaithttp://www.life.hu/sztarok/20190723-scarlett-johansson-latni-engedte-tetovalasait.htmlMell alatti tájékon átlátszó ruhában jelent meg Scarlett Johansson az idei Comic-Conon. Így látni engedte néhány, eddig rejtve maradt tetoválását. TV + Sztárok--Teljesen kikészült Kefir édesanyja: "Az én károm sokkal nagyobb, mint amit kértünk"http://www.life.hu/sztarok/20190723-teljesen-kikeszult-kefir-edesanyja-aki-pert-vesztett-a-siofoki-konyvtar-ellen.htmlAhogy megírtuk, pert vesztettek Kefirék a siófoki könyvtárral szemben. A V-Tech énekesének édesanyja azt állítja, 3 éve 15 métert zuhant az intézmény eső áztatta lépcsőjéről. Az asszony súlyos agykárosodást szenvedett. Egymillió forint kártérítést kértek, de nem kapták meg. A Kecskés család kikészült, úgy vélik, felháborító ítélet született. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.