Heidi Klum egy szál tangában mutatta meg a popsiját

popsi bugyi fenék Heidi Klum tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyvenhat évesen is bombaformában van Heidi Klum. Ezt büszkén meg is mutatja, most épp csak egy aprócska tangabugyit viselt.

Igazán kiegyensúlyozottnak tűnik Heidi Klum élete. A 46 éves modell az elmúlt hetek híresztelése szerint titokban összekötötte életét fiatal szerelmével, Tom Kaulitzcal.

Klum most egy igazán üdítő képet osztott meg rajongóival. Napozás közben posztolt, testét pedig nem takarja más, csak egy aprócska tangabugyi. Szeretett volna egy kis színt magára szedni, ez bizonyára sikerült is. Láthatjuk, hogy 46 évesen is kirobbanó formában van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WORKING ON TAN AND WEDDING/TO DO LIST ❤️

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Hosszú Katinka elképesztő teljesítményéről és az elmúlt időszakról mesélt édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190724-hosszu-katinka-elkepeszto-teljesitmenyerol-es-az-elmult-idoszakrol-meselt-edesapja.htmlNem mindennapi teljesítményt nyújtott a Kvangdzsuban zajló világbajnokságon Hosszú Katinka. Miután a 200 méteres női vegyesúszáson aranyérmet szerzett, édesapja, Hosszú István mesélt lánya teljesítményéről és a mögötte álló nehéz időszakról. TV + Sztárok--Gordon Ramsay elárulta, hogy kedvenc étele a tengerimalachttp://www.life.hu/sztarok/20190724-gordon-ramsay-elarulta-hogy-kedvenc-etele-a-tengerimalac.htmlMegdöbbentette rajongóit Gordon Ramsay. A Michelin-csillagos séf legújabb műsorában szokatlan ételeket próbál ki a világ különböző pontjain. Legutóbb pedig azt is elárulta, hogy kedvenc étele a tengerimalac. TV + Sztárok--Király Viktor kedvesét, Virág Anitát mellei miatt támadták a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190724-kiraly-viktor-kedveset-virag-anitat-mellei-miatt-tamadtak-a-kommentelok.htmlNekiestek a kommentelők Király Viktor kedvesének, Virág Anitának. A fiatal nőt keblei miatt állították pellengérre, többen úgy vélték, túl kicsik a mellei. Anitát Weisz Fanni is a védelmébe vette. TV + SztárokOrigoMozgássérült parkolóban parkolt Kylie Jenner és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190723-mozgasserult-parkoloban-parkolt-kylie-jenner-es-parja.htmlNagyon kiakadtak a rajongók Kylie Jenner egyik képe miatt. TV + Sztárok--Visszatérő rémálma van Bódi Margónakhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-visszatero-remalma-van-bodi-margonak.htmlBódi Margónak a mai napig rémálmai vannak hét évvel ezelőtti bungee jumpingolása miatt. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál elutaztak egy napra Ausztriába kikapcsolódnihttp://www.life.hu/sztarok/20190723-ordog-nora-es-nanasi-pal-egy-napra-utaztak-el-ausztriaba-kikapcsolodni.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál egy éjszakára elszöktek Ausztriába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.