Hivatalos munkái helyett inkább babázással töltené az idejét Katalin hercegné

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson -
gyerekek család Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag nem igazán élvezi a hivatalos feladatait Katalin hercegné, ezért szeretne egy negyedik gyermeket szülni, hogy addig se kelljen dolgoznia.

Már eddig is sokat pletykáltak arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos egy negyedik gyermeket is vállalhatnak, és most egy újabb értesülés is ezt támasztja alá.

A királyi család egyik szakértője, Phil Dampier a The Sunnak elmondta, az, hogy a gyermekeivel foglalkozhat a hercegné, egyben mentség arra, hogy elkerülje azokat a feladatokat, amiket egyébként el kellene végeznie. Mint mondja, Katalin nem igazán rajong azokért a teendőkért, amelyeket a királyi családtagoknak kell csinálniuk.

Alapvetően szívesen kommunikál az alattvalókkal, de szíve szerint inkább a gyermekeivel töltené az idejét, mint nyilvános bájolgással. Szerintem Vilmossal szeretnének még egy kislányt."

Katalin hercegné szeretne még egy gyereket Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.