Hatalmas csalódás volt Diana hercegné számára az esküvője

Forrás: Getty Images -
esküvő Károly herceg Diana hercegné Camilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy egészen szűk körű esküvőt szeretett volna Diana hercegné.

Lassan 22 éve annak hogy nincs közöttünk Diana, ám a mai napig derülnek ki titkok az életéről. A The Sun most például arról írt, hogy a hercegné egy szűk körű esküvőn szerette volna kimondani Károlynak a boldogító igent. Az általa megálmodott 100 vendég helyett azonban 2000-en vettek részt a ceremónián.

Diana hercegné nem ilyen esküvőről álmodozott Forrás: Getty Images

Bár a mai napig mesebeli esküvőként emlegeti a világ azt a bizonyos napot, Diana számára mégis inkább rémálom volt.

Mary Robertson, aki régebben a királyi családnál dolgozott, elárulta, amikor a hercegné számára kiderült, hogy a meghívottak között ott van leendő férje volt kedvese, Camilla is, majdnem elsírta magát.

Eléggé közel ültünk hozzá, hogy lássam az arcát a fátyol alatt: nem volt boldog" – árulta el.

38 éves korában elhunyt Charles Bronson feleségére, Paula Williamsonrahttp://www.life.hu/sztarok/20190730-38-eves-koraban-elhunyt-charles-bronson-felesegere-paula-williamsonra.htmlElhunyt Paula Williamson, aki 2017-ben feleségül ment Anglia egyik legerőszakosabb bűnözőjéhez, Charles Bronsonhoz. TV + Sztárok--Nyaralóval lepheti meg II. Erzsébet Harry hercegékethttp://www.life.hu/sztarok/20190730-nyaraloval-lepheti-meg-ii-erzsebet-harry-hercegeket.htmlNyaralóval lepheti meg II. Erzsébet Harry herceget és családját – értesült a brit sajtó. TV + Sztárok--A bíróság szerint Katy Perry koppintott a Dark Horse című daláhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-a-birosag-szerint-katy-perry-koppintott-dark-horse-cimu-dalahoz.htmlEgy Los Angeles-i bíróság hétfői döntése szerint Katy Perry egy keresztény rapper dalából másolt részleteket Dark Horse című, 2013-as slágeréhez. TV + Sztárok--Kendall és Kylie Jenner együtt meztelenkednek - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-kendall-es-kylie-jenner-egyutt-meztelenkednek.htmlKendall és Kylie Jenner közös meztelenkedős fotót készítettek: nagyon dögös. TV + Sztárok--Dévényi Tibor már elgondolkodott a visszavonuláson, de még élteti a közönséghttp://www.life.hu/sztarok/20190730-devenyi-tibor-mar-elgondolkodott-a-visszavonulason-de-meg-elteti-a-kozonseg.htmlHetven éven túl is a színpadon és a mikrofon mögött áll Dévényi Tibor. Elárulta: olykor már eszébe jut a visszavonulás, de nyomós oka van rá, hogy még mindig vállalja a havi 10-12 fellépést. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoRábaközi Andrea a szex fontosságáról vallott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190730-rabakozi-andrea-a-szex-fontossagarol-vallott.htmlRábaközi Andrea szerint a szex nagyon fontos egy kapcsolatban, és úgy gondolja, hogy a nőknek mindent meg kell tenniük azért, hogy ne aludjon ki a tűz, különben nem csodálkozhatnak, ha megcsalják őket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.