Will Smitht is elvarázsolta Danny Blue

Forrás: Danny Blue Menedzsment -
Forma-1 mentalista Will Smith Danny Blue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még Will Smitht is lenyűgözték Danny Blue előadásai.

Hatalmas megtiszteltetés érte Danny Blue-t: a Kiválasztott című műsor sztárja ebben a szezonban a VIP-vendégeket szórakoztathatja a Forma–1-es futamok szüneteiben.

A Blikk azt írja, Lewis Hamilton és Daniel Ricciardo is rendkívül szórakoztatónak találta a mentalista műsorát, de el volt tőle ragadtatva Will Smith és fia, Jaden is. Mint írják, Danny Blue nemrég még Ashton Kutcherrel is találkozhatott.

Danny Blue-ért világsztárok rajonganak Forrás: Danny Blue Menedzsment
Vajna Timi megrendítő vallomása: nem akart férje nélkül élni egy percet sem továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-vajna-timi-megrendito-vallomasa-nem-akart-ferje-nelkul-elni-egy-percet-sem-tovabb.htmlVajna Timi Gönczi Gábornak mesélt a Tények Plusz adásában Andy Vajna haláláról, az azóta eltelt fél évről. Az özvegy elárulta, sokáig fohászkodott férjéhez, hogy vigye magával, mert nem akar nélküle élni. TV + Sztárok--Harry herceg elárulta a Vouge magazin interjújában, hány gyereket szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20190731-harry-herceg-elarulta-a-vouge-magazin-interjujaban-hany-gyereket-szeretne.htmlHarry herceg interjút készített a brit Vouge magazin számára Jane Godall etológussal a környezetvédelemről. Ebből a beszélgetésből a többi között az is kiderült, hány gyereket tervez Vilmos herceg öccse. TV + Sztárok--Sámánszertartással keresztelik meg Ambrus Atilla, azaz a Viszkis kislányát, Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-samanszertartassal-keresztelik-meg-ambrus-atilla-azaz-a-viszkis-kislanyat-annat.htmlAmbrus Attila, ismertebb nevén a Viszkis kislánya névadó ceremóniájára készül. A hagyományőrzéséről híres médiaszemélyiség ezt a szertartást is sámánokra bízta.TV + Sztárok--Mihalik Enikő egy hajó orrában meztelenkedik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-mihalik-eniko-egy-hajo-orraban-meztelenkedik-foto.htmlMihalik Enikő modellként és magánemberként sem veti meg szexi fotókat. Szívesen válik meg a textiltől rajongói örömére. Ezúttal is így tett...TV + Sztárok--Kiderült, miből él most Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190730-kiderult-mibol-el-most-vajna-timea.htmlA TV2 Tények Plusz című műsorának adott exkluzív interjút Vajna Tímea, aminek a második részét láthattuk ma. Andy Vajna özvegye elmondta, hogy miből van most pénze. TV + SztárokOrigoA bíróság szerint Katy Perry koppintott a Dark Horse című daláhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-a-birosag-szerint-katy-perry-koppintott-dark-horse-cimu-dalahoz.htmlEgy Los Angeles-i bíróság hétfői döntése szerint Katy Perry egy keresztény rapper dalából másolt részleteket Dark Horse című, 2013-as slágeréhez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.