Depressziójáról vallott Hernádi Judit

Fotó: Polyak Attila - Origo -
augusztus depresszió Hernádi Judit Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hernádi Judit elárulta, minden év augusztusában előjön a depressziója.

A nyarat a legtöbb ember szereti, Hernádi Juditnak azonban mégis nehéz időszak ez az életében. Megfigyelte, hogy valamilyen oknál fogva augusztusban rendre előjön a depressziója. Ilyenkor mindent kicsit szomorúbbnak, komorabbnak lát.

Szegény anyám hívta fel erre a figyelmemet. Nekem fel sem tűnt, újszerűen éltem meg, minden egyes augusztusban. Mindig azt hittem, hogy a következő augusztus más lesz, de nem. Mindig azt hittem, megúszom, de nem. Depis vagyok ilyenkor, és rájövök, hogy semminek semmi értelme. Ez kicsit kellemetlen... Nekem sosincs jókedvem. Én így érzem jól magam, én így vagyok jól...” – írja a BlikkRúzs a Star magazin cikke alapján.

Hernádi Juditnak nehéz hónapja lesz Fotó: Polyak Attila - Origo
Ruhástól vetette magát a vízbe koncertjén Pataky Attila – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-ruhastol-vetette-magat-a-vizbe-koncertjen-pataky-attila.htmlPataky Attila legutóbb egy gyógyfürdőben lépett fel, ahol ruhástól belement az egyik medencébe. TV + Sztárok--Ő Meghan Markle segítője és szövetségese a királyi családbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-o-meghan-markle-segitoje-es-szovetsegese-a-kiralyi-csaladban.htmlMeghan Markle boldogulásához szüksége van egy segítőre a királyi családon belül. Kiderült, hogy ki tölti be ezt a szerepet. TV + Sztárok--Balázs Klári és Korda György kifakadt: folyamatosan alaptalan pletykák keringenek rólukhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-balazs-klari-es-korda-gyorgy-kiakadt-folyamatosan-alaptalan-pletykal-keringenek-roluk.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak elege van a róluk szóló alaptalan pletykákból. TV + Sztárok--Győzött a honvágy: Kovács Lázárék hazaköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-gyozott-a-honvagy-kovacs-lazarek-hazakoltoznek.htmlMásfél évvel ezelőtt, munka miatt költözött Spanyolországba, Marbellára Kovács Lázár és családja. Most úgy döntöttek, hogy hazatérnek. TV + SztárokOrigoSoma Mamagésa megcsalta a férjét: kapcsolatukat egy másik nő mentette meghttp://www.life.hu/sztarok/20190801-soma-mamagesa-megcsalta-ferjet-kapcsolatukat-egy-masik-no-mentette-meg.htmlSoma Mamagésa ma már monogámiában él a férjével, de ez nem volt mindig így. Gyermekei születése után elkezdett kalandozni, és csak akkor értette meg, ezzel mekkora fájdalmat okozott, amikor őt is megcsalták. TV + Sztárok--Galambos Lajcsinak nagy elvárásai vannak lánya, Bogi udvarlóival szembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-galambos-lajcsinak-nagy-elvarasai-vannak-lanya-bogi-udvarloival-szemben.htmlHatározott elképzelései vannak Galambos Lajosnak arról, hogy milyen férfi való a lányához. Ahogy ő fogalmazott, nem lehet jöttment Bogi párja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.