Demcsák Zsuzsa férje a feleségéről vallott: "Az első igazi szerelem az életemben"

Demcsák Zsuzsa házasság szerelem férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa és férje egy hosszabb interjúban vallottak kettejük kapcsolatáról és jövőjéről.

Fotósorozatot és interjút készített a BEST magazin Demcsák Zsuzsával és indiai férjével. Krishan most először mesélt arról, ő hogyan látja a házasságukat.

Jól tudom, milyen híres itt Zsuzsa, rengeteget beszélgetünk az életéről, mindent elmesélt. Azt gondolom, nem kell cipelnünk a múlt terhét. Ugyanúgy felesleges rágódni rajta, mint azon is, mit hoz a jövő. A jelent akarjuk minél teljesebben megélni."

A 36 éves színházi rendező, tévés, akinek nem mellesleg pszichológia és jógaoktató képesítése is van, elmondta, kedvese szüleinek is nagyon szimpatikus. Bár eddig csak az interneten keresztül látták, alig várja, hogy személyesen is bemutassa őt nekik.

A mosolya és a hosszú haja miatt nagyon szimpatikusnak találják. Az édesapám és a bátyám hindu pap, az egyik húgom egyetemi tanár, a másik egy biztosítótársaságnál dolgozik. Zsuzsa az első igazi szerelem az életemben. Van, amiben máris változott: korábban mindig mindenben elsősorban a saját érdekeit nézte, ám az elmúlt hónapokban megtanulta, hogyan helyezzen maga elé másokat."

Bikiniben egy yachton fotózták a 49 éves Geszler Dorottyáthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-bikiniben-egy-yachton-fotoztak-a-49-eves-geszler-dorottyat.htmlGeszler Dorottya bikiniben is megmutatta, hogy 50-hez közel is nagyon dögös. TV + Sztárok--Vajna Timinek már biztosan nem születik gyermeke Andytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-vajna-timinek-mar-biztosan-nem-szuletik-gyermeke-andytol.htmlMost már biztos, hogy Vajna Timinek nem születik gyermeke néhai férjétől, megsemmisítette ugyanis Andy mintáját. TV + SztárokOrigoIszak Eszter csak bulizni ment, de beszóltak a melleirehttp://www.life.hu/sztarok/20190802-iszak-eszter-csak-bulizni-ment-de-beszoltak-a-melleire.htmlIszak Eszternek egy buliban azt tanácsolták, hogy csináltassa meg a melleit.TV + Sztárok--Ázsia Expressz: Hódi Pamela és játékostársa, Zsófi egymásról meséltek – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-azsia-expressz-hodi-pamela-es-jatekostarsa-zsofi-egymasrol-meseltek-video.htmlHamarosan képernyőre kerül az Ázsia Expressz második évada, ahol Hódi Pamela és modelltársa is megmérették magukat. A forgatás már lezajlott, a lányok azonban csak annyit árultak el, mi az erősségük. TV + SztárokOrigo48 évesen is bevállalta a pucér címlapot Claudia Schifferhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-48-evesen-is-bevallalta-a-pucer-cimlapot-claudia-schiffer.htmlClaudia Schiffer az olasz Vogue címlapján pózol anyaszült meztelenül. TV + Sztárok--Bezár Vajna Tímea egyik üzletehttp://www.life.hu/sztarok/20190801-bezar-vajna-timea-egyik-uzlete.htmlÚgy tűnik, Vajna Tímeának bezárt az egyik fánkozója. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.