Liz Hurley félmeztelenül fotóztatta magát – Micsoda alak

fotó topless Liz Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elisabeth Hurley ismét megszabadult bikinifelsőjétől.

Liz Hurley bár elmúlt 54 éves, az alakján ez egyáltalán nem látszik. Nem is csoda, hogy szívesen mutogatja magát a közösségi oldalán. Ezúttal azonban nagyon merészre vette a figurát: apró bikinialsóban medencézett, még fürdőruhája felsőrészétől is megszabadult.

Elképesztő: Liz Hurley 17 éves fia a megszólalásig hasonlít az édesanyjára


17 éves lett Liz Hurley fia, Damian, aki a friss fotóján szinte a megszólalásig hasonlít az édesanyjára.

Agyvérzést kapott Alain Delonhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-agyverzest-kapott-alain-delon.htmlHetekkel ezelőtt szenvedett agyvérzést Alain Delon, a hírt azonban csak most hozták napvilágra.TV + SztárokÚjra iskolás lett Bódi Sylvi: az integratív orvoslást tanuljahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-ujra-iskolas-lett-bodi-sylvi-az-integrativ-orvoslast-tanulja.htmlBódi Sylvi a szörfözés mellett úgy érzi, elméjét is fejlesztenie kell, így beült a virtuális iskolapadba.TV + SztárokOrigoPintér Tibor egy gyönyörű nyerget készíttetett Demjén Ferenc számárahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-pinter-tibor-egy-gyonyoru-nyerget-keszittetett-demjen-ferenc-szamara.htmlHamarosan bemutatják a Nemzeti Lovas Színház megrendezésében a Demjén-musicalt, mely Demjén Rózsi örökzöld slágerei köré íródott. Pintér Tenya egy meglepetéssel is készül a legendás énekesnek.TV + SztárokOrigoÍgy indult Tatár Csilla és Kárász Róbert vitája: "Remélem, itt fogsz megrohadni”http://www.life.hu/sztarok/20190808-igy-indult-tatar-csilla-es-karasz-robert-vitaja-remelem-itt-fogsz-megrohadni.htmlTatár Csilla és Kárász Róbert kapcsolata szépen indult, de végül csúnya vitával zárult. Mára azonban újra kibékültek, és elárulták, hogyan indult a konfliktus. TV + SztárokOrigoGelencsér Timi vezetős fotóján kiakadtak a rajongók: életveszélyesnek tartjákhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-gelencser-timi-vezetos-fotojan-kiakadtak-a-rajongok-eletveszelyesnek-tartjak.htmlGelencsér Timiről vezetés közben készítettek fotót, de a követők nem rajongtak a képért: egyesek szerint életveszélyes, amit csinált. TV + SztárokMeztelen fotózásáról vallott Kate Hudsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-meztelen-fotozasarol-vallott-kate-hudson.htmlKate Hudson arról a pucér címlapfotózásáról vallott, amit 22 éves korában vállalt el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.