Újra iskolás lett Bódi Sylvi: az integratív orvoslást tanulja

iskola Bódi Sylvi tanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi a szörfözés mellett úgy érzi, elméjét is fejlesztenie kell, így beült a virtuális iskolapadba.

Közösségi oldalán számolt be a hírről Bódi Sylvi: ismét iskolás lett.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az egykori nyuszilány iskolatáskát vett a vállára és minden nap órákon keresztül a padban ül, hanem online oktatás keretein belül végzi el az integratív orvoslásról szóló kurzust.

Szerinte hasznosabb reggel a WC-n ülve ilyen edukációs videókat nézegetni, mint a közösségi oldalakat böngészni.

Bódi Sylvi ismét visszaült az iskolapadba Forrás: Instagram

„Újra 'iskolás lettem'.Az egészség a legszebb szépség.Sylvi Integratív-medicinát tanul.
Az egészsémegőrzés,tudatos táplálkozás témakör engem hosszú évek óta foglalkoztat,sokat olvasok a témában,illetve járok előadásokra, szemináriumokra is. (...) Ne úgy képzeld el,hogy fix időpontban és hosszasan kell egy előadást meghallgatnod,hanem igazodván a rohanó életmódunkhoz a tananyagok 3-7 perces videók formájában érkeznek,így bármikor,buszon,metrón ülve is megnézhetők vagy éppen amíg vársz valakire.Szerintem sokkal több értelme és haszna van akár reggel a wc-n töltött pár percet egy ilyen edukációs videó megnézésére fordítani,mintsem a közösségi médián azt nézni,hogy ki mit csinált előző nap...” – írta Instagram-oldalán Sylvi, aki azt is elárulta, várja az új osztálytársak jelentkezését is.

Bódi Sylvi ismét árulja a fehérneműit

Nem először árusítja ki ruháit Bódi Sylvi modell, sőt az is előfordult már, hogy bugyikat is tett a portékák közé. Most ismét gardróbvásárt tart, ahol újra előkerül néhány pikáns darab.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.