Pachmann Péter élő adásban dicsérte meg Barta Sylvi bikinis testét – Videó

Pachmann Péter Bartha Sylvia élő adás dicséret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balatonból, vízibiciklin jelentkezett be a TV2 időjósa, Barta Sylvi, aki rózsaszín bikiniben mutatta meg elképesztő alakját. Több se kellett a gyengébbik nem nagy rajongójának, Pachmann Péternek.

A hétvégi kánikuláról és az azzal járó pozitív és negatív hatásokról beszélt a Mokka reggeli élő bejelentkezésében Barta Sylvi. A műsorvezetők nagyon nehezen tudtak figyelni az időjós mondandójára, ugyanis a szexi sztár mindössze egy rózsaszín bikinit viselt. Pachmann Péter nem is bírta türtőztetni magát, megkérte az operatőrt, hogy ne távolítsa el a kamerát Sylviről, hanem inkább közelítsen rá, mert nagyon tetszik neki a látvány.

Az időjós láthatóan zavarba jött, de nem reagálta le a hallottakat.

Pachmann Péter szomorú vallomása: még gyászolja véget ért házasságát

Pachmann Péter harmadik házassága futott zátonyra tavaly, és habár azóta csaknem egy év eltelt, a műsorvezető még nem érzi késznek magát egy új kapcsolatra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.