Hajdú Steve csínytevés közben sérült meg

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Kamarás Iván sérülés Hajdú Steve főiskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Steve és Kamarás Iván egy régi közös csínytevést elevenített fel.

Főiskolás koruk óta jóban van egymással Hajdú Steve és Kamarás Iván. A két színész rengeteget tudna mesélni közös élményeiről, és most az egyiket el is árulták a Borsnak. Kiderült, hogy nem lett jó vége a csínytevésnek.

Egyszer a próba közben véletlenül megvágtuk Steve ujját. Kitaláltuk, hogy vérezzük össze a homlokát, és mondjuk, hogy betörte a fejét. Annyira tetszett az ötlet, hogy ész nélkül elkezdtem rohanni, belefutottam egy ajtóba, és nekem tényleg szétnyílt a fejem középen a homlokomon. Szerencsére egy ismerős orvossal összefutottam a balesetiben, ő varrta össze. Steve-nek nagyon hosszú haja volt. Mondtam, hogy szívesen megnyírom. Csodálatos apródfrizurát vágtam neki, olyat, hogy leestünk a lábunkról a röhögéstől. Végül Steve elkerült Mayer úrhoz, az úri fodrászhoz, mert azt a frizurát nem lehetett viselni. Brutális volt!”

Hajdú Steve csínytevés közben sérült meg Fotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.