Jövőre érkezhet Palácsik Lilla és Visváder Tamás első közös gyermeke

Forrás: TV2 -
terhesség Palácsik Lilla családalapítás babaprojekt Visváder Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás elárulták, már dolgoznak rajta, hogy megfoganjon kisbabájuk.

Amióta csak összeházasodtak, mindenki azt találgatja, mikor vállal gyermeket Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás. Most úgy tűnik, választ kaptunk a kérdésre, a házaspár elárulta, már javában dogoznak a babaprojekten és akár már jövőre háromfősre bővülhet a családjuk.

Családot tervezünk jövőre. Ha Isten is úgy akarja, jövőre szülők leszünk. (...) Egyet biztosan szeretnék, aztán lehet kettő lesz. Talán a három már sok lenne nekünk, de ki tudja, mit hoz a jövő, nem igaz?” – árulták el a fiatalok a Ripostnak.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás hamarosan családot alapít Forrás: TV2
Gáspár Evelinnek csóró férjet keresett rokona Ázsiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190813--gaspar-evelinnek-csoro-ferjet-keresett-rokona-azsiaban.htmlGáspár Evelinnek akart férjet találni az Ázsia Expressz forgatása alatt rokona, Zsolti. TV + SztárokOrigoEljegyezték Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190813-eljegyeztek-fresh-andit.htmlEljegyezte kedvese Fresh Andit. Az énekesnő egy fotót is posztolt a lánykérésről. TV + Sztárok--Árpa Attila nagyon megváltozott: így néz ki most – Fotó http://www.life.hu/sztarok/20190813-arpa-attila-nagyon-megvaltozott-igy-nez-ki-most-foto.htmlÁrpa Attila elég komoly változáson esett át: rá sem lehet ismerni. TV + SztárokOrigoTóth Andi fürdőruhás fotója beindította a férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20190813-toth-andi-furdoruhas-fotoja-beinditotta-a-ferfiakat.htmlTóth Andi fürdőruhás fotóval kedveskedett rajongóinak: be is indította a férfi követőit. TV + Sztárok--9 éve boldog házasságban: Epres Panni és Benedek Tibor évfordulót ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-igy-raboltak-el-epres-pannit-amikor-menyasszony-volt.htmlEpres Panni az elrablásáról posztolt a közösségi médiában. Na nem kell megijedni, Benedek Tibor felesége a 9 évvel ezelőtti menyasszonyrablására emlékezett. TV + Sztárok--Ben Stiller nagyon megöregedett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-ben-stiller-nagyon-megorgedett.html Lesifotósoknak sikerült lekapniuk a sztárt, aki nagyon megöregedett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.