Hangfelvétel bizonyítja, hogy Elvis Presley ma is él

Forrás: Getty Images -
halál Elvis Presley gyász hangfelvétel riporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült egy bizarr hangüzenet, amely arról tanúskodik, Elvis ma is él.

Újabb hangfelvétel került elő, amely azt bizonyítja, Elvis ma is él. A Daily Star azt írja, a Fox News riportere, Suzanne Stratford régóta foglalkozik a néhai sztár ügyével, korábban még azt az orvost is meginterjúvolta, aki azt állítja, a rock 'n' roll királyának állítólagos halála után is kezelte Elvist.

Ezt követően az énekes hangüzenetet hagyott a nőnek.

Azokat a történeteket, amiket rólam hallott, nem komolyan mesélték el. Bárcsak tudnánk személyesen is beszélni... Megoldható lenne esetleg úgy, hogy egyetlen riporter sincs a közelben? Mit tudna tenni a biztonságom érdekében?” – hallható azon a bizonyos felvételen.

A találkozóra azonban nem került sor.

Elvis Presley még ma is él? Forrás: Getty Images
Így kérte meg Károly herceg Diana kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190814-igy-kerte-meg-karoly-herceg-diana-kezet.htmlKiderült, hogy Diana idegességében kinevette Károly herceget, amikor megkérte a kezét. TV + Sztárok--Súlyos sérülést szenvedett Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása soránhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-sulyos-serulest-szenvedett-demcsak-zsuzsa-az-azsia-expressz-forgatasa-soran.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, sérülésekkel csinálta végig az Ázsia Expressz második évadát. TV + SztárokOrigoÚgy tűnik, Aurelióhoz nem tér vissza korábbi menyasszonya, Dominika Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-ugy-tunik-aureliohoz-nem-ter-vissza-korabbi-menyasszonya-dominika-reka.htmlHiába könyörgött élő adásban egykori szerelmének Aurelio, úgy tűnik, Dominika Réka nem fogadja őt vissza. TV + SztárokOrigoFürdőruhában mutatta meg magát Labancz Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-labancz-lilla-szardinian-nyaralt.htmlSzardíniai fürdőruhás képpel nosztalgiázik Labancz Lilla az Instagramon. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Így működött együtt párként Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/sztarok/20190814-azsia-expressz-2-igy-mukodott-egyutt-parkent-kandasz-andrea-es-demcsak-zsuzsa.htmlEgy párként vett részt az Ázsia Expressz 2. műsorának forgatásán Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa. A két tévést 20 éves barátság köti össze, ennek ellenére a "kalandjuk" nem volt feszültségmentes. „Mi egy háborúban voltunk" – jellemezte röviden Kandász Andrea a felvétel idejét. TV + SztárokOrigoJövőre érkezhet Palácsik Lilla és Visváder Tamás első közös gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190813-jovore-erkezhet-palacsik-lilla-es-visvader-tamas-elso-kozos-gyermeke.htmlPalácsik Lilla és férje, Visváder Tamás elárulták, már dolgoznak rajta, hogy megfoganjon kisbabájuk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.