Ez a dal volt Szűcs Judith és Delhusa Gjon szerelmének gyümölcse

dal szerelem Delhusa Gjon Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de Szűcs Judith már 47 éve van a pályán. 1972-ben a Ki mit tud?-on tűnt fel, és azóta rengeteg slágert énekelt már el, például az egyik leghíresebbet, a Táncolj még! című dalt, amit egykori szerelme, Delhusa Gjon írt neki.  

"Ez a dal nekem íródott, ez érződik rajta. Gjoni fantasztikus tehetség, zseniális zeneszerző, szövegíró, felnézek rá. Ezt a dalt 1977-ben is pillanatok alatt hozta össze. Siettünk vele, mert egy nap volt a leadási határidőig, és még javítani kellett a szövegén. Az utolsó pillanatban készült el, így lett ekkora siker. Ez maga a csoda" - meséli a 66. születésnapját ünneplő Szűcs Judith a Borsnak.

Szűcs Judith a legnagyobb slágeréről mesélt Forrás: FEM3

Mindketten 23 évesek voltak, és szerelmesek lettek egymásba. Talán ennek is köszönheti óriási sikerét a dal. "Biztos vagyok benne, hogy számított. Akkoriban volt köztünk pár hónapig valami, ez a dal lett a szüleménye" - mesélte a lapnak az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.