Várkonyi Andi vicces fotóval nosztalgiázott: volt partnerével látható a képen

Várkonyi Andrea vicces fotók nosztalgia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andi vicces fotót talált a telefonjában egy régi Tények adásról, amelyet azonnal meg is osztott a követőivel.

Várkonyi Andi és Azurák Csaba közösen vezették néhány évvel ezelőtt a Tények esti adását. Egyik ilyen alkalommal a grafikus kollégáik alaposan megviccelték őket, amiből egy irtó cuki kép kerekedett ki.

Ezt a fotót meg is osztotta a közösségi oldalán a szexi tévés.

Ilyen a szakítás után Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata


2018 őszén 12 év közös élet után szakított Várkonyi Andi és Bochkor Gábor. Eleinte nem kommentálták a hírt, később mindketten megszólaltak. Most a csinos televíziós mesélt arról, hogyan érzi magát, és milyen a viszonya gyermeke apjával.

Hajdú Péter exe, Alföldy Anna szexi fotókat posztol nyaralásáról: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-hajdu-peter-exe-alfoldy-anna-szexi-fotokat-posztol-nyaralasarol-fotok.htmlHajdú Péter és Alföldy Anna néhány hónapot töltöttek együtt, majd a tévés állítólag sms-ben szakított a gyönyörű lánnyal.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi elárulta: meztelenül alszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-bodi-sylvi-elarulta-meztelenul-alszik.htmlBódi Sylvi közösségi oldalán 10 dolgot mesélt el magáról, amit csak kevesen tudhatnak róla. Így számolt be hálószobatitkairól is.TV + SztárokOrigoCurtis bulijára csak kevesen voltak kíváncsiakhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-curtis-bulijara-csak-kevesen-voltak-kivancsiak.htmlCurtis kisfia születése óta először vállalt fellépést, ám nem sokan voltak kíváncsiak rá.TV + SztárokOrigoByeAlex rosszul lett: le kellett mondania a koncertjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-byealex-rosszul-lett-le-kellett-mondania-a-koncertjet.htmlByeAlex rosszul lett, így le kellett mondania a koncertjét.TV + SztárokOrigoGelencsér Tímea elbúcsúzott a rajongóitól: egy időre eltűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-gelencser-timea-elbucsuzott-a-rajongoitol-egy-idore-eltunik.htmlGelencsér Timi az Instagram-oldalán jelentette be, hogy egy időre eltűnik. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa szerelmes fotót posztolt a férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-demcsak-zsuzsa-szerelmes-fotot-posztolt-ferjevel.htmlDemcsák Zsuzsa összebújós fotót posztolt leendő férjével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.