MC Hawer szakított szerelmével, Fannival: mégis sok a korkülönbség

Forrás: Shutterstock -
szerelem szakítás MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MC Hawer szomorúan jelentette be közösségi oldalán, hogy szakítottak 33 évvel fiatalabb kedvesével.

Nagy szerelemnek indult, de egy évig sem tartott MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvesének kapcsolata. A mulatós énekes Instagram-oldalán jelentette be, hogy Fannival elváltak útjaik. Leszögezte, nem harmadik fél miatt szakítottak, a korkülönbség bizonyult soknak.

Túl sok valóban a 33 év.

Solti Ádám megmutatta épülő házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-solti-adam-megmutatta-csodaszep-epulo-hazat.htmlSolti Ádám és felesége hamarosan birtokba vehetik új otthonukat. Közösségi oldalaikon tudatták a hírt. TV + SztárokOrigoSzabó Ádám így üzent az Instagramon Tóth Andinak – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-szabo-adam-igy-uzent-az-instagramon-toth-andinak-foto.htmlMásfél éve alkot egy párt Tóth Andi és Szabó Ádám. Az énekes-harmonikás így köszöntötte szerelmét a neves napon. TV + SztárokOrigoSzerelmes üzenet: így köszöntötte Majkát szerelme, Hajnihttp://www.life.hu/sztarok/20190820-szerelmes-uzenetigy-koszontotte-majkat-szerelme-hajni.htmlSzületésnapja alkalmából könnyfakasztó sorokkal köszöntötte Majkát Dundika. TV + SztárokOrigoRubint Rella megvillantotta tangás fenekét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-rubint-rella-megvillantotta-tangas-feneket-foto.htmlRubint Rella olyan szexi, mint még soha: tangában mutatta meg a popsiját. TV + Sztárok--Harsányi Levente 10 nőt fogyasztott el, mire megtalálta az igazit – szakmailaghttp://www.life.hu/sztarok/20190820-harsanyi-levente-10-not-fogyasztott-el-mire-megtalalta-az-igazit-szakmailag.htmlHarsányi Levente évekig nem találta műsorvezető partnerét, ám úgy tűnik, végre megvan a megfelelő társ. TV + SztárokOrigoZimány Linda ismét szexi bikinis fotóval akasztotta ki rajongóit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-zimany-linda-ismet-szexis-bikinis-fotoval-akasztotta-ki-rajongoit-foto.htmlZimány Linda a Balatonnál tölti a négynapos hosszú hétvégét, ahonnan természetesen bikinis képeket is posztol. Ezúttal egy igen merész darabban tette mindezt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.