Őszinte vallomás: ezért ment tönkre Szente Vajk és Erdélyi Tímea házassága

Fotó: Bara Szilvia -
válás Szente Vajk Erdélyi Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szente Vajk és Erdélyi Tímea három évvel ezelőtt váltak el, de a válást hivatalosan azóta sem mondták ki. Többször próbálták újrakezdeni a közös életüket, de sikertelenül. Házasságukról, válásukról és az elmúlt három évről Szente Vajk mesélt. 

Habár Szente Vajk szerint néhány dologban igencsak különböznek színésznő feleségével, nem gondolta volna, hogy hét évvel a házasságuk megkötése után arról fog beszélni, hogy ez a kapcsolat már nincs.

Szente Vajk tönkrement házasságáról mesélt Forrás: MTVA

„Meg kellett volna kérdeznem tőle, jól meggondolta-e, hogy én legyek a férje, mert tudtam, hogy sokat vállal ezzel. Ő sem egyszerű ember, végtelenül hektikus a természete. Én nagyon pozitívan állok az élethez, mindig azon agyalok, hogyan tudok még előrébb jutni. Nehéz volt számomra szembesülni azzal, amikor Tímea ebben nem volt partner. Mint mindenkinek, neki is voltak nehéz időszakai, olyankor pedig sokszor hátat fordított nekem” – nyilatkozta Vajk a Best magazinnak.

Erdélyi Tímea és Szente Vajk soha nem beszéltek babavállalásról Fotó: Bara Szilvia

A színész konkrét okokat is felsorolt, amiért szerinte megromlott a kapcsolatuk. Elsőként említette, hogy a házasságukat követően a szakmai karrierjük egészen más úton haladt tovább, ami komoly felszültséget okott. Másrészt pedig azt is megjegyezte, hogy a gyerekvállalás soha nem volt köztük téma: „A házasság után a gyerekvállalásnak kellett volna következnie, köztünk mégsem merült fel egyszer sem, hogy babánk szülessen. Nem tudom megmagyarázni, miért, lehet, belül éreztük, hogy ez a kapcsolat mégsem az, mint aminek eleinte hittük.”

Szente Vajk nem titkolja, próbálták helyrehozni a kapcsolatukat, de nem sikerült: „Két évvel ezelőtt már célegyenesre fordultunk, de néhány hónappal azután, hogy eldöntöttük, újrakezdjük, Tímea kisétált az életemből” – mondja a színész, aki azt is elárulta, az utóbbi időben változó a viszonyuk, és nem kifejezetten tartják a kapcsolatot.

Liptai Claudia elárulta, az erős férfiakat szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20190823-liptai-claudia-elarulta-az-eros-ferfiakat-szereti.htmlLiptai Claudia hamarosan új műsorral rukkol elő, amiben 6 férfi mellett kell majd érvényesülnie.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs elárulta: nem baráti a viszony közte és két rádiós kollégája, Feri és Jani közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190823-sebestyen-balazs-elarulta-nem-barati-a-viszony-kozte-es-ket-radios-kollegaja-feri-es-jani-kozott.htmlMinden reggel együtt ébreszti az ország jórészét Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri. Ki gondolná, hogy a jól működő hármas a magánéletben nincs jóban?TV + Sztárok--Gyászol Szikora Róbert: szívszorító szavakkal búcsúzik Szaxi Maxitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-gyaszol-szikora-robert-szivszorito-szavakkal-bucsuzik-szaxi-maxitol.htmlAz egész magyar zenésztársadalmat letaglózta Fekete Gyula, azaz Szaxi Maxi halálhíre. A zenész a Hungária és a Dolly Roll énekese és szaxofonosa is volt, de közeli barátai között tudhatta Szikora Róbertet is. TV + Sztárok--Hat év után válik feleségétől Az éhezők viadala sztárja, Sam Claflinhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-hat-ev-utan-valik-felesegetol-a-az-ehezok-viadala-sztarja-sam-claflin.htmlSam Claftin és Laura Haddock úgy döntöttek, hogy véget vetnek a házasságuknak. Terveik szerint a gyerekeiket közösen nevelik tovább. TV + SztárokOrigoKulcsár Edinát lábai miatt bántotta egy kommentelő: így vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190822-kulcsar-edinat-labai-miatt-bantotta-egy-kommentelo-igy-vagott-vissza.htmlKulcsár Edina lábaira szólt be egy kommentelő, de megkapta a magáét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÖrdög Nóra elárulta, akadtak nehézségeik az Ázsia Expressz 2 forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-ordog-nora-elarulta-akadtak-nehezsegeik-az-azsia-expressz-2-forgatasa-alatt.htmlÖrdög Nóra ismét a családjával vágott neki az Ázsia Expressz második része forgatásának. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.