MC Hawer elárulta, miért szakított fiatal kedvesével: a lány a ragaszkodásával tette tönkre a kapcsolatot

Forrás: Instagram/MC Hawer -
vallomás szakítás MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MC Hawer néhány nappal ezelőtt tudatta a közösségi oldalán, hogy 11 hónap után véget ért a kapcsolata fiatal szerelmével. Most elárulta, mi volt a baj.

MC Hawer és Fanni 11 hónap után szakítottak. Bár a mulatós sztárt nagyon megviselték a történtek, elárulta, hogy volt kedvese megfojtotta őt a ragaszkodásával.

Forrás: Instagram/MC Hawer

"Fanni agyonnyomott a ragaszkodásával, és ezt idővel ő is belátta. Fél évvel az összeköltözésünk után már csak a mosdóban lehettem egyedül. Mindenhová követett, és mindenbe belekötött. A kis veszekedések megnőttek, ő pedig egyre magasabb lóra ült. Hiába mondogattam neki, onnan nagyot fog esni, és rossz volt megélni, ahogy fogyásnak indult a tisztelete. Egyre feszültebb lettem. Pár hete volt egy csúnya veszekedésünk, ami után már a szomszédok is ránk szóltak az ajtócsapkodások miatt" - vallotta be MC Hawer, aki azt is elárulta, hogy még a fellépésekre is el kellett vinnie a lányt, aki azt figyelte, vajon Hawer nőket néz-e a színpadról.

MC Hawer szakított a szerelmével, Fannival: mégis nagy a korkülönbség

MC Hawer szomorúan jelentette be a közösségi oldalán, hogy szakítottak 33 évvel fiatalabb kedvesével.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakítása végleges: már a házikedvenceket is szétosztották http://www.life.hu/sztarok/20190824-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-szakitasa-vegleges-mar-a-hazikedvenceket-is-szetosztottak.htmlAhogy arról a Life.hu is beszámolt Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata sokadszorra ért véget. Bár többször újra össze is jöttek, ezúttal véglegesnek tűnik a szakítás. TV + Sztárok--Fresh Andi romantikus fotót posztolt a szüleirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-fresh-andi-romantikus-fotot-posztolt-szuleirol.htmlFresh Andi büszke gyermekként mutatta meg szüleit, akik már 43 éve szeretik egymást. TV + Sztárok--Voksán Virág bejelentette, új taggal bővül a családjuk – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-voksan-virag-bejelentette-uj-taggal-bovul-a-csaladjuk.htmlVoksán Virág Instagram-oldalán közölt egy örömhírt: hamarosan új taggal bővül a családjuk. TV + Sztárok--Bekerült a fiatalon elhunyt Aaliyah viaszszobra Madame Tussaud Las Vegas-i panoptikumábahttp://www.life.hu/sztarok/20190823-bekerult-a-fiatalon-elhunyt-enekesno-aaliyah-viaszszobra-madame-tussaud-las-vegasi-panoptikumaba.htmlSokak álma vált valóra azzal, hogy viaszszobor készült a 22 évesen elhunyt r&b énekesnőről. A Las Vegas-i Madame Tussaud panoptikumában csodálhatjuk meg ezentúl Aaliyah-t, leleplezésekor ott volt a testvére is. TV + Sztárok--Elkészült Mága Jennifer és Burai Krisztián új videoklipje: az idei Budapest Dal győztes szerzeményéhez forgattákhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-elkeszult-maga-jennifer-es-burai-krisztian-uj-videoklipje-az-idei-budapest-dal-gyoztes.htmlLélekemelő videoklip készült az idei Budapest Dal győztes szerzeményéhez. TV + Sztárok--Akár egy modell: így fest a Voice-ban megismert látássérült énekesnő - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-akar-egy-modelligy-fest-a-voiceban-megismert-latasserult-enekesno-foto.htmlAgárdi Szilvit a Voice című tehetségkutató műsorban ismerhettük meg. A látássérült lány azonnal elvarázsolta a zsűrit és a nézőket is tehetségével. Így fest most. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.