Dorina halálhírét keltették

Forrás: Youtube/MINDEN ÁLMOD -
Buli Dorina halálhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két tinilány Dorina halálhírét keltette: még a temetés időpontját is közzétették. 

A 15 éves Dorinára nagyon vigyáznak a szülei, amióta felkapott lett. Minden fellépésére elkísérik, de úgy tűnik, nem tudják megóvni mindentől. Nemrég a fiatal lány halálhírét keltette két tinédzser, ami az egész családot nagyon megviselte.

Buli Dorina halálhírét keltették Forrás: Youtube/MINDEN ÁLMOD

"

Akkor ért a sokk, amikor elkezdett folyamatosan csörögni a telefon, és mindenki aggódva hívott fel, hogy ugye nem igaz a hír, és Dorina jól van.

Borsnak
Fel is tudtam hívni a lányokat, hogy tisztázzam a dolgot. Mondtam nekik, hogy ez zaklatásnak minősül, és feljelentést fogunk tenni, de csak felhangosították a zenét, és nevettek a telefonba. Azóta sem tudtam feldolgozni ezeket a sérelmeket

Poór Péter szerint Mary Zsuzsi nem akart öngyilkos lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190825-poor-peter-szerint-mary-zsuzsi-nem-akart-ongyilkos-lenni.htmlPoór Péter sok pályatársát vesztette el, Mary Zsuzsi halála azonban érthetetlen a számára. Úgy véli, az énekesnő nem akart öngyilkos lenni. TV + SztárokOrigoGyermekkori képet mutatott magáról Gwyneth Paltrow - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-gyermekkori-kepet-mutatott-magarol-gwyneth-paltrow.htmlGwyneth Paltrow színésznő gyermekkori képet mutatott magáról: hiába teltek el évtizedek, szinte nem is változott. TV + Sztárok--Köllő Babett szexi fürdőruhában szelfizett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-kollo-babett-szexi-furdoruhaban-szelfizett.htmlKöllő Babett nagyon szexi fotót tett magáról közzé: dögös fürdőruhában szelfizett. TV + SztárokOrigo20 éve ért véget a Família Kft. - Így emlékezett a sorozatra Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190824-20-eve-ert-veget-a-familia-kft-igy-emlekezett-a-sorozatra-csonka-andras.htmlA Família Kft. pontosan 20 éve mutatta be utolsó epizódját: Csonka András megemlékezett a számára sokat jelentő sorozatról. TV + Sztárok--Majka hatalmasat esett a Strand Fesztivál színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-majka-hatalmasat-esett-a-strand-fesztival-szinpadan.htmlMajkát a Strand Fesztiválon érte kisebb baleset: a zenész a színpadon esett hanyatt. TV + Sztárok--Lékai Máté álma valóra vált: a kisfia ott volt az egyik meccsén - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-lekai-mate-alma-valora-valt-kisfia-ott-volt-az-egyik-meccsen.htmlLékai Máté az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy egy nagy álma vált valóra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.