Robert Downey Jr. füves cigi letartóztatás Disneyland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rendezvényen mesélte el Robert Downey Jr., hogy egyszer Disneylandben füvezés miatt tartóztatták le. Egy gondolán gyújtott rá...

Robert Downey Jr., a Vasember című filmsorozat sztárja egy régebbi élményéről számolt be közönségének egy rendezvényen arról, miként vitték el a rendőrök, miután egy gondolán rágyújtott egy füves cigire.

Robert Downey Jr. Forrás: AFP

„Az első alkalommal, amikor a Disneylandben jártam az egyik pillanatról a másikra letartóztattak és elvittek egy másik helyre, mint később kiderült azért, mert füvet szívtam. Az ott dolgozók magukkal vittek egy meglepően barátságos helyre, ahol kaptam egy komoly figyelmeztetést, valamint egy csapatot, akik kikísértek” – írta meg a People magazin, akik beszámoltak arról is, hogy a sztár történetét nevetve fogadta közönsége.

„Vasember" sziklára épült házát vette meg a sármos színész


Az nem kétséges, hogy Robert Downey Jr. az élet császára – a Forbes szerint jelenleg Hollywood egyik legjobban kereső színésze –, ám azt kevesen tudják, hogy a 30-as éveiben kábítószer-függőséggel küzdött. Később, amikor maga mögött hagyta az önpusztító életet, karrierjét a Vasemberrel élesztette újjá. Ez a karakter – érthető okokból – teljesen eggyé vált a színésszel, amit mi sem bizonyít jobban, hogy most gyakorlatilag vett egy házat, amely „Tony Stark” otthonát idézi meg.

Berki Krisztián és Mazsi elárulták: hamarosan beköltöznek a saját házukbahttp://www.life.hu/otthon/20190823-berki-krisztian-es-mazsi-elarultak-hamarosan-bekoltoznek-sajat-hazukba.htmlBerki Krisztián és Mazsi Insta-storyban árulták el: hamarosan beköltöznek a saját házukba. OtthonOrigoMegvalósult Debreczeni Zita álma: saját kertje vanhttp://www.life.hu/otthon/20190705-megvalosult-debreczeni-zita-alma-sajat-kertje-van.htmlDebreczeni Zita örömmel újságolta a követőinek, hogy végre egy régi vágya teljesült: saját veteményese lett. Otthon--Horváth Éva minden nap kertészkedik: vidéki életet él családjával – videóhttp://www.life.hu/otthon/20190705-horvath-eva-minden-nap-kerteszkedik-videki-eletet-el-csaladjaval-video.htmlVilágéletében társasházban élt Horváth Éva egykori szépségkirálynő. Mivel nagyon szereti a zöldövezetet, párjával úgy döntöttek, hogy kisfiukat kertesházban nevelik fel. OtthonOrigoBiztos, hogy eddig te is rosszul pucoltad a kivit vagy a narancsothttp://www.life.hu/otthon/20190825-biztos-hogy-eddig-te-is-rosszul-pucoltad-a-kivit-vagy-a-narancsot.htmlImádják az internetezők a FoodGasmic videóját, amit a Bors szúrt ki, és bejárta a közösségi médiát. A felvételen alternatív módszereket mutatnak arra, hogyan tudunk egyszerűen megpucolni különféle zöldségeket és gyümölcsöket. Otthon--Vond meg a tápanyagot és adj nekik rovarokat – Húsevő növények tartása lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20190820-vond-meg-a-tapanyagot-es-adj-nekik-rovarokat-husevo-novenyek-tartasa-lakasban.htmlA húsevő növények lakásban tartása hazánkban egyre népszerűbb. Nem csupán különleges kinézetükkel, de életmódjukkal is a rabjává tehetik gondozójukat. Ám fontos figyelni arra, hogy ne tartsd igazán jól, mert az a pusztulásához vezethet. OtthonOrigoÁlomotthonok - Lélegzetelállító csillárokkal gazdagított, modern marokkói luxusvillahttp://www.life.hu/otthon/20190820-alomotthonok-lelegzetelallito-csillarokkal-gazdagitott-modern-marokkoi-luxusvilla.htmlMarokkóról a történelmi épületek, a nyüzsgő terek és a riádok jutnak elsőként eszünkbe. Van azonban ennek a kultúrának is egy igen modern építészeti vonala, melyre kiváló példaként szolgálnak a most következő villa terei és valóban lélegzetelállító csillárjai. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.