Gáspár Evelin élő adásban szól be Demcsák Zsuzsának: állítólagos indiai pasijáról kérdezték

Forrás: Gáspár Evelin - Instagram -
Demcsák Zsuzsa indiai szerelem Gáspár Evelin beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin a Mokka vendégeként mesélt ázsiai kalandjairól, és választ adott új indiai szerelmvel kapcsolatos kérdésekre is.

Gáspár Evelin elárulta, nagyon szerette az Ázsia Expressz második évadának forgatását és örül annak, hogy a nézők is megismerhetik felnőtt énjét, ugyanis utoljára duzzogó kamaszként láthatták a Győzike show-ban.

Gáspár Evelin Forrás: Gáspár Evelin - Instagram

Evelin választ adott arra a kérdésre is, mi a helyzet indiai szerelmével. A celeb elárulta, hogy kapott bókokat szép számmal, a verseny érdekében néha még flörtölt is, de ennél több nem történt és nem is szerette volna. Miközben ezt tisztázta, beszólt Demcsák Zsuzsának:

Amikor a műsorvezető megkérdezte, mi igaz az indiai szerelemből, így válaszolt:

"Nem vagyok én Demcsák Zsuzsa!"

Indiai férfi mellett találhat rá a boldogság Gáspár Evelinre

Lehet, hogy sikerrel jár Gáspár Zsolti: unokahúga, Gáspár Evelin összejöhet azzal a férfival, akit még az Ázsia Expressz forgatásán ismert meg.

Zimány Linda a Fem3 Café műsorvezetője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-zimany-linda-a-fem3-cafe-musorvezetoje-lett.htmlZimány Linda az ügyvédkedés mellett műsorvezetőnek állt.TV + SztárokOrigoA belvárosban akarták megkéselni Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20190905-a-belvarosban-akartak-megkeselni-vajna-timit.htmlVajna Tímeát a belvárosban támadta meg egy nő: egy álhír miatt akarta megkéselni. TV + SztárokOrigoMegszólalt Jolly barátnője:" Nem szakítottunk!"http://www.life.hu/sztarok/20190905-megszolalt-jolly-baratnoje-nem-szakitottunk.htmlNéhány hónapnyi különélés után a közelmúltban ismét egymásra talált Jolly és Suzy. Bár az énekes a külön töltött időszakban egy másik nővel volt, állítása szerint lezárta a kapcsolatot. A volt barátnő máshogy gondolja, szerinte ők még nem szakítottak egymással. Vajon mit szól ehhez Suzy?TV + SztárokOrigo1901 óta a második legmelegebb nyár volt az ideihttp://www.life.hu/sztarok/20190904-1901-ota-masodik-legmelegebb-nyar-volt-az-idei.html1901, a mérések kezdete óta a második legmelegebb nyár volt az idei Magyarországon - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán.TV + Sztárok--Kovács Patrícia a Tankcsapda videoklipjében alakít szexi anyukáthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-kovacs-patricia-a-tancsapda-videoklipjeben-alakit-szexi-anyukat.htmlKovács Patrícia az ország egyik legkeresettebb színésznője ezúttal olyan feladatot vállalt, amit eddig még soha. A Tankcsapda kedvéért tette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.