Lagzi Lajcsi összeszólalkozott a bíróval

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos tárgyalás Lagzi Lajcsi bíróság bíró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi elárulta, kissé összeszólalkozott a bíróval tárgyalás közben.

Két hónap kihagyás után a héten folytatódott Galambos Lajos közműlopási ügyének tárgyalása. Mint arról már beszámoltunk, a zenész jogi képviselője, Dr. Fröhlich Krisztián indítványában kérte, hogy tekintsék semmisnek a vád alapjául szolgáló lehallgatásokból származó felvételeket. Emellett más események is történtek a bíróságon, Lagzi Lajcsi most a TV2 Mokkájában mesélte el, hogy volt egy olyan pont, amikor kissé összeszólalkozott a bíróval.

Vannak érzéseim és érzelmeim. Azt gondom, a bíróság előtt egyenlőnek és egyformának kell lenni. És ezt a látszatot nem szabad megváltoztatni. Ha igazságtalanságot érzek, akkor nem tudom visszafogni magam. Így vagyok mindenben. A tárgyalás egyik részében az egyik szakértőnek - nem azzal a szándékkal, hogy megzavarjuk - a védőm számos kérdést feltett, majd a szakértő megváltoztatta tartalmában a véleményét. A bíró úr odaszólt a szakértőnek, hogy ne tessék megijedni az ügyvéd úrtól. Amikor ugyanez a helyzet előfordult, amikor az ügyész megzavarta, és volt egy hasonló helyzet, akkor nem szólt oda... És akkor mondtam, hogy bíró úr, miért nem tetszik most is odaszólni? Ez olyan ösztönös kiszólásom volt, amit sajnálok, és ha nem tartottam be a bíróság rendjét, akkor azért elnézést kérek, de én egy ilyen ember vagyok."

A kamerák előtt keresi a szerelmet Szarvas Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190905-a-kamerak-elott-keresi-a-szerelmet-szarvas-andi.htmlSzarvas Andinak elege lett a szingliségből és most a kamerák előtt keresi a szerelmet. TV + Sztárok--Van valami, amit Meghan és Katalin nem viselhetnek este 6 előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-van-valami-amit-meghan-es-katalin-nem-viselhetnek-este-6-elott.htmlMeghan Markle és Katalin hercegné életét számos szabály köti, most egy újabbra derült fény. TV + Sztárok--Gáspár Evelin élő adásban szól be Demcsák Zsuzsának: állítólagos indiai pasijáról kérdeztékhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-gaspar-evelin-elo-adasban-szol-be-demcsak-zsuzsanakallitolagos-indiai-pasijarol-kerdeztek.htmlGáspár Evelin a Mokka vendégeként mesélt ázsiai kalandjairól, és választ adott új indiai szerelmvel kapcsolatos kérdésekre is.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin rosszindulatúnak tartja Janicsák Vecáthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-azsia-expressz-2gaspar-evelin-rosszindulatunak-tartja-janicsak-vecat.htmlDemcsák Zsuzsa után Janicsák Veca vívja ki egyre több versenytársa ellenszenvét az Ázsia Expressz második évadában. Ezúttal Gáspár Evelint bántotta meg. TV + SztárokOrigoMegmutatta gömbölyödő pocakját a Jóban Rosszban színésznője, Cap Júlia.http://www.life.hu/sztarok/20190904-megmutatta-gombolyodo-pocakjat-a-joban-rosszban-szinesznoje-cap-julia.htmlA Jóban Rosszban című sorozatban alakítja Deka barátnőjének szerepét Cap Júlia, aki minden bizonnyal élete legboldogabb időszakát éli. TV + Sztárok--Harry herceg a fenntartható utazásért indított programothttp://www.life.hu/sztarok/20190904-harry-herceg-a-fenntarthato-utazasert-inditott-programot.htmlA fenntartható utazásért és az idegenforgalommal kapcsolatos karbonlábnyom egyensúlyban tartásáért indított programot Harry brit herceg a globális utazásszervezés kulcsszereplőinek közreműködésével.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.