Galambos Lajos áramlopás tárgyalás ügyvéd Lagzi Lajcsi bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fordulat következett be Lagzi Lajcsi hétfői tárgyalásán.

Két hónap kihagyás után tegnap folytatódott a víz-, gáz- és áramlopással vádolt Lagzi Lajcsi tárgyalása a bíróságon. A Ripost most azt írja, az áramlopás bizonyítására kirendelt szakemberek tanúnkénti meghallgatására került sor, majd a zenész jogi képviselője, Dr. Fröhlich Krisztián indítványában kérte, hogy tekintsék semmisnek a vád alapjául szolgáló lehallgatásokból származó felvételeket.

Kérjük a titkos információgyűjtés kizárását az eljárásból, vagyis az indítványban kérjük, hogy a lehallgatásokat ne vegyék figyelembe. Ezek kapcsán ugyanis eljárásjogi szabálysértések történtek. Egyrészt nem volt célhoz kötött a felhasználás és nem haladéktalanul rendelték el a nyomozást. Ez annyit jelent, hogy bármi, ami ezeken a felvételeken elhangzik, nem felhasználható a per során. A vád ezekre építkezik, vagyis ezeket tekintik koronabizonyítéknak."

Lagzi Lajcsi Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.