L.L. Junior kisfiát hófehér hintó viszi majd a sírhoz

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
temetés hintó L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior kisfiának temetése nyilvános lesz, a gyermek testét hófehér hintó viszi majd a sírhoz.

Életének negyedik évében távozott L.L. Junior kisebbik fia, Dávid. Szombat este egy autó gázolta el a gyermeket, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudtak rajta segíteni. A gyászoló szülők azóta virrasztanak a család és a barátok támogatásával.

L.L. Junior kisfiát hófehér hintó viszi majd a sírhoz Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Én és a családom is természetesen ott leszünk a temetésen, és osztozunk barátunk, Junior fájdalmában. Nálunk, romáknál ez így szokás, hogy megy mindenki a virrasztásra is, és beszélgetünk és támaszai vagyunk egymásnak, emellett pedig ilyenkor a gyászoló családnál letakarják a tükröket, férj és feleség nem aludhat együtt" - mondta a Borsnak Gáspár Zsolt. A lap úgy tudja, Mága Zoltán és Kökény Attila is zenél majd a pénteki búcsúztatón a Fiumei úti temetőben. A kisfiú testét hófehér lovak által húzott hófehér hintó viszi majd a sírhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.