Gyászterapeuta nyilatkozott L. L. Junior kisfiának halála kapcsán a feldolgozásról

L. L. Junior gyász gyászterapeuta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma délben temetik el  L.L. Junior kisfiát, Dávidot a fiumei úti sírkertben. A halálos balesetben elhunyt gyerek testvére is ott lesz a búcsúztatón. Lacikát egyébként szakember segíti a tragikus szombat este óta. A TV2 Mokkájában Révész Renáta gyászterapeuta a gyászról és annak feldolgozásáról beszélt. 

A szakember sok egyéb mellett arról is beszélt, hogy mit adhat a családnak a nyilvános temetés, és hogy mit jelent a temetés a gyász folyamatában. "Fájdalmas, hogy nincs, de segít" - vallja Révész Renáta és hozzátette, ilyenkor kezdődik a gyász igazából.

Arról is beszélt, hogy fontos és jó döntés, hogy a nagyobbik testvér, Lacika is ott lesz, és az is fontos, hogy felkészítéssel.

Az egész videót itt megnézheted:

Sánta Juliskával vacsizott Vasvári Vivien: még a Nyerő párosban barátkoztak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190906--santa-juliskaval-vacsizott-vasvari-vivien-meg-a-nyero-parosban-baratkoztak-ossze.htmlAhogy megírtuk Vasvári Vivien és párja, Fecsó már egy ideje nem élnek együtt, elválnak. A kétgyerekes anyuka tegnap csajos estére ment, a még a Nyerő párosból megismert Sánta Juliskával bulizott. TV + SztárokOrigoBékét köthet Junior és Csilla: a temetésen egymás mellett is állhatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-beket-kothet-junior-es-csilla-a-temetesen-egymas-mellett-is-allhatnak.htmlAhogy megírtuk, az ügyvédje is elkíséri Csillát L. L. Juniorral közös kisfia temetésére. Nem titok, az egykori pár között elérgesedett a viszony, és mindketten maguknak akarják nagyobbik fiuk felügyeleti jogát, de most úgy vélik, a gyászszertartás idejére fel kell függeszteniük a harcot, Dávidkának meg kell adniuk a végtisztességet. TV + SztárokOrigoÜgyvédje is elkíséri Junior exét, Csillát Dávidka temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-ugyvedje-is-elkiseri-l-l-junior-exet-csillat-davidka-temetesere.htmlPénteken 12 órakor helyezik örök nyugalomra a Fiumei úti temetőben L. L. Junior kisfiát, Dávidkát. A 3 éves gyereket szombaton gázolta halálra egy autó, nem tudták megmenteni az életét. Úgy tudni, az édesanyát, Csillát jogi képviselője kíséri a szertartásra. TV + Sztárok--Pszichológus segítségét kérte L. L. Junior: így készítik fel Lacikát öccse temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190905-pszichologus-segitseget-kerte-l-l-junior-kisfianak-lacikanak.htmlSzakembertől is kap segítséget L. L. Junior nagyobbik fia, Lacika, aki szombaton este végignézte kistestvére, Dávidka halálos balesetét. TV + SztárokOrigoSzívszorító: Így reagált testvére halálára Junior nagyobbik fia, Lacikahttp://www.life.hu/sztarok/20190903-szivszorito-igy-reagalt-testvere-halalara-junior-nagyobbik-fia-lacika.htmlSzörnyű tragédiában veszítette el kisebb gyermekét L. L. Junior szombaton este. Dávidka édesanyja kezéből tépte ki magát, az úttestre rohant, ahol egy autó elgázolta. A zenész még aznap elvitte a sokkos állapotban lévő exétől, Csillától nagyobb gyermeküket Lacikát, aki szívszorítóan reagált kisöccse halálára. TV + SztárokOrigoÚjabb különkiadással érkezik az Ázsia Expresszhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ujabb-kulonkiadassal-erkezik-az-azsia-expressz-2.htmlSzeptember 8-án a Sztárban Sztár leszek! második előválogatójának kihagyhatatlan izgalmai után ismét rendhagyó kínálattal színesíti a vasárnap estét a TV2. A népszerű showműsor után újabb különkiadással érkezik az Ázsia Expressz, valamint egy országos tv-premierrel jön a Személyiségtolvaj című mozifilm. Bemelegítésként azonban már szombat este is nagyszerű programokkal erősít a csatorna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.