Bikiniben ejtőzik Pokorny Lia - Fotó

medence Ciprus Pokorny Lia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bikiniben mutatta meg magát Cipruson Pokorny Lia.

Melegebb éghajlatra utazott Pokorny Lia. A csinos színésznő a napfényes Cipruson töltődik fel a hűvösebb hónapok előtt. Közösségi oldalán adott egy kis ízelítőt is az utószezoni nyaralásból, Insta-storyba feltöltött fotóján bikiniben mutatta meg magát.

Egy medencében ejtőzik és közben egy koktélt szürcsöl.

Pokorny Lia Forrás: Instagram/Pokorny Lia
Eljegyezte szerelmét Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190909-eljegyezte-szerelmet-vereb-tamas.htmlVeréb Tamás eljegyezte barátnőjét. A lánykérés pillanatiról fotókat is mutatott. TV + Sztárok--Durván visszaszólt Molnár Anikó Bochkor Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-durvan-visszaszolt-molnar-aniko-bochkor-gabornak.htmlMolnár Anikó nem vette jó néven Bochkor Gábor korábbi kijelentéseit az exeiről, és visszaszólt neki a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoMáris továbblépett: eljegyezték Chester Bennington özvegyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190909-gyorsan-tovabblepett-eljegyeztek-chester-bennington-ozvegyet.htmlJúliusban volt két éve, hogy a Linkin Park frontembere öngyilkosságot követett el. Özvegye hamarosan újra férhez megy. TV + Sztárok--Kitálalt az egyik legismertebb pornós: ezért hallatja a hangját Mia Khalifahttp://www.life.hu/sztarok/20190909-kitalalt-az-egyik-legismertebb-pornos-ezert-hallatja-a-hangjat-mia-khalifa.htmlUgyan már visszavonult Mia Khalifa pornószínésznő, mégis fontosnak tartja, hogy minden nőhöz eljusson a története. Elmesélte, mi kergette őt a felnőttfilmes karrier felé.TV + SztárokOrigoBochkor Gábor elárulta, milyen a viszonya most Várkonyi Andreávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-bochkor-gabor-elarulta-milyen-a-viszonya-most-varkonyi-andreaval.htmlA Bors készített interjút Bochkor Gáborral, amiben új műsora mellett a lányával való kapcsolatáról és az exéhez, Várkonyi Andreához fűződő viszonyáról is őszintán beszélt.TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika egy hatalmas kígyót vett kislányának, Mollinak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-erdelyi-moninak-egy-hatalmas-kigyot-vett-kislanyanakmollinak-foto.htmlErdélyi Mónikáék nem mennek a szomszédba egy kis poénért. Ezúttal is vicceset posztoltak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.