Szilágyi Liliána bikiniben mutatta meg csodás alakját - Fotó

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
fotó Szilágyi Liliána bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Liliána egy bikinis fotóval búcsúztatta a nyarat.

Szilágyi Liliána úszónő is elbúcsúzott a nyártól. Egy bikinis fotóval örvendeztette meg a követőit, és elárulta, habár szomorú, hogy véget ért a pihenés, és lélekben még a tengerparton napozik, azért örül is, mert egyből belevetette magát a munkába, és alig várja, hogy a terveit megvalósítsa.

Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela a botox miatt nem tudta ráncolni a homlokát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-azsia-expressz-2-hodi-pamela-a-botox-miatt-nem-tudta-rancolni-a-homlokat.htmlHódi Pamela életében először kapott botoxot, ennek pedig meg is lett az ára. TV + SztárokOrigoHatalmasat esett a színpadról lelépve Bikicsunáj, azaz Szarka László - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-hatalmasat-esett-a-szinpadrol-lelepve-bikicsunaj-azaz-szarka-laszlo.htmlHatalmasat esett a Sztárban sztár leszek! színpadáról lesétálva a Bikicsunájjal ismertté vált Szarka László. TV + SztárokOrigoA melle is kivillant a köntös alól Köböl Anitának - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-a-melle-is-kivillant-a-kontos-alol-kobol-anitanak.htmlKöböl Anita egy meglepően merész fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoTóth Gabi és Horváth Tomi megszólaltak a vitájukról: ezért szólalkoztak össze - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-toth-gabi-es-horvath-tomi-megszolaltak-a-vitajukrol-ezert-szolalkoztak-ossze.htmlA TV2 nézői tanúi lehettek annak a parázsvitának, ami Tóth Gabi és Horváth Tamás között zajlott a Sztárban sztár leszek! című műsorban. A két zsűritag megszólalt az eset után.TV + SztárokOrigoNincs gyanúsított Demcsák Zsuzsa ékszerlopási ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-nincs-gyanusitott-demcsak-zsuzsa-ekszerlopasi-ugyeben.htmlKörülbelül egy hónapja jelentette a rendőrségen Demcsák Zsuzsa, hogy több ékszere is eltűnt. Ezek a legfrissebb információk az ügyben. TV + SztárokOrigoBikiniben ejtőzik Pokorny Lia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-bikiniben-ejtozik-pokorny-lia.htmlBikiniben mutatta meg magát Cipruson Pokorny Lia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.