Király Viktor elárulta, milyen apa szeretne lenni

Forrás: Instagram/Király Viktor -
esküvő apa Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor megtalálta élete párját, és már az esküvőre készülnek. Elárulta, mikor kerül sor a menyegzőre, és azt is, milyen apa szeretne lenni.

Király Viktor és szerelme egyelőre nem tudtak az esküvővel foglalkozni, de az biztos, hogy mindenképpen szeretnének összeházasodni. Az énekes elárulta, mikorra tervezik a menyegzőt.

Király Viktor elárulta, milyen apa szeretne lenni Forrás: Instagram/Király Viktor

jövő nyáron vagy ősszel mindenképpen szeretnénk megtartani az esküvőt"

Borsnak

Damu Roland társkeresőn próbál párt találnihttp://www.life.hu/sztarok/20190910-damu-roland-tarskereson-probal-part-talalni.htmlDamu Roland keresi a társát: egy népszerű applikáción próbál szerelmet találni. TV + Sztárok--Hajdú Péter képeivel megint visszaélnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-hajdu-peter-kepeivel-megint-visszaelnek.htmlHajdú Péterrel nem először fordul elő, hogy valaki felhasználja a fotóit, most ismét egy ilyen profilra bukkant. TV + SztárokOrigoÁtlátszó ruhában vonult a divathéten a rapper, Saweetie (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190909-atlaltszo-ruhaban-vonult-a-divatheten-a-rapper-saweetie.htmlSzinte semmi nem takarta a rapper idomait a divathéten: melltartót sem viselt az átlátszó ruhája alatt. TV + SztárokOrigoKökény Attila nyilatkozott L.L. Junior kisfiának halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-kokeny-attila-nyilatkozott-ll-junior-kisfianak-halalarol.htmlL.L. Junior barátja, Kökény Attila nyilatkozott a zenész kisfiának haláláról. TV + Sztárok--Szilágyi Liliána bikiniben mutatta meg csodás alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-szilagyi-liliana-bikiniben-mutatta-meg-csodas-alakjat.htmlSzilágyi Liliána egy bikinis fotóval búcsúztatta a nyarat.TV + Sztárok--A melle is kivillant a köntös alól Köböl Anitának - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-a-melle-is-kivillant-a-kontos-alol-kobol-anitanak.htmlKöböl Anita egy meglepően merész fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.