Aurelio akár 8 évet is kaphat: "A börtönre nem lehet lelkileg felkészülni"

Forrás: TV2 -
emberrablás Aurelio börtön bántalmazás per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberrablással és bántalmazással vádolják Aureliót, akinek pere most folytatódott. Akár börtönbe is kerülhet.

Aurelio Caversacciótól 200 ezer forintot loptak el egy bajai kocsmában, és mivel tudni vélte, hogy ki lehetett a tettes, többedmagával felkereste a férfit. A gyanú szerint bántalmazták, majd mivel a férfi elmondása szerint a nagymamájánál rejtette el a pénzt, odavitték. Ezért akár 8 év börtönre is ítélhetik a ValóVilág egykori győztesét.

Aurelio akár 8 évet is kaphat Forrás: TV2

„Lefogták K.-t, majd Aurelio ököllel többször gyomron ütötte. K. sírt a bántalmazástól, és azt mondta, a pénz a nagymamájánál van. Utána, úgy láttam, betuszkolták egy kocsiba" – olvasta dr. Fodor Endre bíró S. B. megerősített vallomását. "A másik két fickó lefogva tartotta K.-t, és Aurelio teljes erőből ütötte. Utána odarángatták az autóhoz, majd behúzták" – emlékezett a másik tanú, V. D. Ezután Aurelio is megszólalt.

Bíró úr, ezek Rambo-filmet akarnak csinálni A kis hercegből!"

Megfogadtam, csendben hallgatom végig a tanúkat, de nem tudtam magamban tartani az indulatokat, annyira ellentmondásosak a vallomások. Itt egy baráti társaság formálja az ügy menetét. Róluk Baján köztudott, megbeszélték, hogy megszívatna
Blikk

"

Mindenhonnan felálltam már, innen is fel fogok!

Pintér Tibornak át kell neveznie a Demjén-musicalthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-pinter-tibornak-at-kell-neveznie-a-demjen-musicalt.htmlPintér Tibor nagyszabású műsorral készül, amelynek a Demjén-musical címet adta, de át kell nevezni: nem Demjén Ferenc éltéről szól a darab. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoJolly és Suzy ismét szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-jolly-es-suzy-ismet-szakitottak.htmlÚgy tűnik, Jolly és Suzy nem tudták rendehozni kapcsolatukat. A legfrissebb hírek szerint a pár ismét szakított, az énekes pedig visszatért fiatal szerelméhez. TV + SztárokOrigoGyermekekkel készül Guinness-rekord kísérletre Polgár Judithttp://www.life.hu/sztarok/20190912-gyermekekkel-keszul-guinnessrekord-kiserletre-polgar-judit.htmlFöldrészeket összekötő Guinness-rekord-kísérletre készül Polgár Judit nemzetközi sakknagymester.TV + Sztárok--Meztelenül fotózták le Gwyneth Paltrowt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-meztelenul-fotoztak-le-gwyneth-paltrowt.htmlGwyneth Paltrow meztelenül jógázott a természet lágy ölén és ezt le is fotózták. TV + Sztárok--Smaltig Dalma kiszállt a Feleségek luxuskivitelben című realitybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-smaltig-dalma-kiszallt-a-felesegek-luxuskivitelben-cimu-realitybol.htmlMost már biztos: Smaltig Dalma nem szerepel a Feleségek luxuskivitelben folytatásában. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Gáspár Evelin nagyon kiborult a helyiekre - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190912-azsia-expressz-2-gaspar-evelin-nagyon-kiborult-a-helyiekre.htmlElkeseredett és dühös lett Gáspár Evelin az Ázsia Expressz 2. során, a helyiek ugyanis nem segítettek nekik a tájékozódásban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.