Teljesen azt hittük, hogy Hosszú Katinkát látjuk Shane Tusup fotóján

Ilaria Cusinato hasonlóság Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már írtunk egyszer arról, hogy Shane Tusup új tanítvána, Ilaria Cusinato nagyon hasonlít Hosszú Katinkára, de ezen a fotón úgy néz ki az olasz úszónő, mintha az Iron Lady ikertestvére lenne.

Shane Tusup egy olyan fotót töltött fel az Instájára ma délután, amitől egy pillanatra elállt a lélegzetünk. Többször is meg kellett néznünk, hogy felfogjuk, mit is látunk éppen. Újra összeállt a páros? Esetleg ez egy régi fotó? Aztán alapos nézegetés után rájöttünk, hogy ez a lány bizony Ilaria Cusinato, aki kiköpött mása Hosszú Katinkának. Akár ikrek is lehetnének!



Egyelőre nem hoztak ítéletet Hien szüleinek emberrablási ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-egyelore-nem-hoztak-iteletet-hien-szuleinek-emberrablasi-ugyeben.htmlElhalasztották az ítélethirdetést Hien szüleinek emberrablási ügyében. TV + SztárokOrigo6 millióan lájkolták Kylie Jenner formás idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20190913-6-millioan-lajkoltal-kylie-jenner-formas-idomait.htmlKylie Jenner elképesztően sok lájkot gyűjtött be a közösségi oldalon friss fotójával. TV + Sztárok--Kelemen Anna smink nélkül mutatta meg arcát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-kelemen-annarol-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat.htmlKelemen Annáról smink nélkül készült fotósorozat. TV + Sztárok--Harry herceg megsértette az etikettet: becsukta maga mögött az autó ajtajáthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-harry-herceg-megsertette-az-etikettet-becsukta-maga-mogott-az-auto-ajtajat.htmlHarry herceg megsértette az etikettet. Figyelmeztették rá, ne csukja be az autó ajtatját, ő azonban mégis megtette. TV + Sztárok--Ilyen kapcsolatban van most Liptai Claudia és Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-ilyen-kapcsolatban-van-most-liptai-claudia-es-gesztesi-karoly.htmlLiptai Claudia elárulta, milyen most a kapcsolata volt férjével, Gesztesi Károllyal. TV + SztárokOrigoSchmuck Andor így ismerte meg fiatal kedvesét, Eszterthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-schmuck-andor-igy-ismerte-meg-fiatal-kedveset-esztert.htmlSchmuck Andor elárulta, hogyan ismerte meg a nála 26 évvel fiatalabb menyasszonyát, Esztert. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.