Vasvári Vivient folyamatosan ostromolják a pasik: "Rengetegen próbálkoznak."

Forrás: asvári Vivien-Instagram -
Vasvári Vivien udvarlás pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien alig pár napja jelentette be, hogy májusban különváltak újtaik férjével, Fecsóval, a szexi mamit ostrom alá vették a férfiak.

Vasvári Vivien nem panaszkodik, ha a pasikról van szó. Alig lett vége kapcsolatának, a férfiak máris próbálkoznak nála. Bárhol leszólítják a celebmamit.

Vasvári Vivien Forrás: asvári Vivien-Instagram

"Rengetegen próbálkoznak. Sokan írnak üzenetet, hogy szeretnének megismerni, randit kérnek. De szórakozóhelyen vagy akár az utcán is odajönnek, leszólítanak, ami, nem tagadom, jólesik. A múlt hét végén elmentünk bulizni a barátnőimmel, és egyszer csak odalépett hozzám egy férfi. Hatalmas rózsacsokor volt a kezében, azt mondta, én vagyok itt a legszebb, megérdemlem a bókot és a virágot is. Nem is tudom elmondani, mennyire jólestek a szavai. Ha valaki bókol, azt nem utasítom el, de nem keresek most pasit. A gyermekeim, Ariana és Edward a legfontosabbak, velük próbálok minél több időt tölteni, hogy ők ne érezzenek semmit az új élethelyzetből. Hála a jó égnek, nagyon sokat dolgozom, és végre magamra is van időm. Új életet kezdtem, amibe idővel – remélem – megérkezik a nagy ő. Szeretnék még gyermeket, régi álmom, hogy örökbefogadjak egy gyerkőcöt, hiszem, hogy ez is sikerül majd. - mesélte Vivien a Blikknek.

Vasvári Vivien elárulta, kibékülnek-e: az biztos, hogy bővítené a családját

Vasvári Vivien először nyilatkozott a válásáról. Elmondta, lát-e esélyt a békülésre, és a családbővítési terveiről is beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.