Gyurta Dani vallomása volt edzőjéről, Széles Sándorról

edző Gyurta Dániel vallomás Széles Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyurta Dániel a végsőkig kitartott néhai edzője, Széles Sándor mellett, habár nem volt könnyű annak szenvedélybetegsége miatt.

Gyurta Dániel olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó, de ma már sportdiplomáciával foglalkozik. A Nemzeti Sport hasábjain emlékezett vissza a dicsőséges pillanatokra és mélypontokra, valamint arról is beszélt, milyen volt edzőjével, Széles Sándorral dolgozni.

Gyurta Dániel vallott edzőjéről Fotó: Csudai Sándor - Origo
Sinead O'Connor állítja, Prince meg akarta verni és el akarta ütni őt autójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-sinead-oconnor-allitja-prince-meg-akarta-verni-es-el-akarta-utni-ot-autojaval.htmlSinead O'Connor állítja, egyszer átment Prince lakására, ahol az énekes elkezdte őt ütlegelni. TV + Sztárok--Vajna Timi maga tervezte Andy Vajna sírkövéthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-vajna-timi-maga-tervezte-andy-vajna-sirkovet.htmlVajna Timi kilátogatott Andy Vajna sírjához és elárulta, mikor készül el néhai férje sírköve. TV + SztárokOrigoA GVH 5 millió forintra bírságolta Rubint Réka cégét és a The Body Shop termékek forgalmazójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-a-gvh-5-millio-forintra-birsagolta-rubint-reka-ceget-es-a-the-body-shop-termekek-forgalmazojat.htmlA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 3 millió forintos bírságot rótt ki Rubint Réka cégére, az Alakreform Kft.-re és 2 millió forintot a The Body Shop termékeket forgalmazó Avanzo-Trade Kft.-re, mivel azok nem teljesítették maradéktalanul online média-megjelenéseikkel kapcsolatban korábban vállalt kötelezettségeiket - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.TV + SztárokOrigoL.L. Junior és Csilla külön emlékeztek meg halott kisfiukra a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-ll-junior-es-csilla-kulon-emlekeztek-meg-halott-kisfiukra-a-szuletesnapjan.htmlA kis Dávidka tegnap ünnepelte volna negyedik születésnapját. A szülők külön emlékeztek meg halott kisfiukról. TV + Sztárok--Terry Black haláláról nyilatkozott fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190917-elhunyt-terry-black-a-fia-is-megerositette-a-hirt.htmlTerry Black 71 évesen távozott az élők sorából, a hírt fia is megerősítette. TV + Sztárok--Így teltek Gallai Péter utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190917-igy-teltek-gallai-peter-utolso-napjai-piramis.htmlA Blikk információi szerint a Piramis biklentyűse, Gallai Péter kóházban, álmában hunyt el. Korábban rosszul lett, erős fájdalmat érzett a hasában. Azonnal mentőt hívtak, és kórházba szállították.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.