Abebe Dániel ismét nagyon boldog: újra szerelmes - videó

Forrás: MTI/Komka Péter -
párkapcsolat videó szerelem Abebe Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abebe Dániel és Geszler Dorottya párkapcsolati kérdésekről, nők-férfiak viszonyáról beszélgetett Kárpáti rebekával és Stohl Lucával. Ekkor árulta el Bebe, hogy már nem szingli.

Bebe válása óta nem találta a szerelmet. Kisebb próbálkozásai voltak, de sajnos nem járt sikerrel. Reméli, hogy ezúttal megtalálta a szerelmet. Sokat nem árult el szerelméről, de a szavaiból arra lehet következtetni, hogy már együtt is élnek.

Janicsák Veca kiakadt Gáspár Evelinrehttp://www.life.hu/sztarok/20190919-janicsak-veca-kiakadt-gaspar-evelinre.htmlJanicsák Veca a Gáspár Evelinnel folytatott vita után fakadt ki. Az is megfordult a fejében, hogy esetleg feladja az Ázsia Expresszt. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca elárulta, milyen hatással volt kapcsolatukra az Ázsia Expresszhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-janicsak-veca-elarulta-milyen-hatassal-volt-kapcsolatukra-az-azsia-expressz.htmlJanicsák Veca és férje, Ábel kapcsolatát megerősítette és meg is változtatta az Ázsia Expressz. Erről mesélt az énekesnő.TV + SztárokOrigoNótár Mary kiakadt az Ázsia Expresszt nézve: Horváth Grétát és párját bíráltahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-notar-mary-kiakadt-az-azsia-expresszt-nezve-horvath-gretat-es-parjat-biralta.htmlNótár Mary is lelkesen követi az Ázsia Expressz második évadának történéseit. Az énekesnőnél elszakadt a cérna, amikor Horváth Gréta szerelme, Dávid Gáspár Zsoltin poénkodott. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2. - Horváth Gréta: "Büdös vagyok, szőrös a lábam"http://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-horvath-greta-budos-vagyok-szoros-a-labam.htmlHorváth Grétáék is harciasan menetelnek az Ázsia Expressz futamában. A küzdelmek közben többek közt arról kérdeztük a youtubert, kitől félt, mi hiányzik neki igazán, valamint hogyan éli meg a digitális detoxot. TV + SztárokTápai Szabina megmutatta, hol szoptatott nyilvánosan - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-tapai-szabina-megmutatta-hl-szoptatott-nyilvanosan.htmlTápai Szabina ott szoptatja meg gyermekét, ahol a kicsi megéhezik, meg is örökített egy ilyen esetet. TV + SztárokOrigoÍgy érzi most magát Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20190919-igy-erzi-most-magat-pecsi-ildiko-ferje-szucs-lajos.htmlEgyre jobban érzi magát Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos miután kiengedték a kórházból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.