Szörnyű időszakon megy keresztül Risztov Éva: "A szívem belül megszakad"

Forrás: Facebook/Risztov Éva -
nagymama halál gyász Risztov Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héten belül mindkét nagymamáját elveszítette Risztov Éva. Az egykori úszónő nagyon nehéz időszakon megy keresztül.

Megható sorokkal búcsúzott nagymamáitól a közösségi oldalán Risztov Éva. A tragédiák után azonban mosolygós képpel jeletkezett be közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Klári Mama! Ma hajnalban Te is elmentél... Az Angyalok Vigyázzanak Rád..

Risztov Éva (@risztoveva) által megosztott bejegyzés,


"Nehéz napok vannak mögöttem, de fejben tudom, az élet nem áll meg még akkor sem, ha a szívem belül megszakad"
- írta az Instagramon olimpiai bajnokunk.



Reagált Ördög Nóra a vádakra: azt állították, nem pártatlan az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-reagalt-ordog-nora-a-vadakra-azt-allitottak-nem-partatlan-az-azsia-expresszben.htmlÖrdög Nórát néhány kommentelő azzal vádolta, hogy nem pártatlan az Ázsia Expresszben: reagált. TV + Sztárok--Romantikus fotót osztott meg Vasvári Vivien: újra rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-romantikus-fotot-osztott-meg-vasvari-vivien-ujra-ratalalt-a-szerelem.htmlKözösségi oldalán mutatta meg Vasvári Vivien, hogy mivel lepték meg. Ezt a fajta kedvességet pedig nyilvánvalóan egy úriembernek köszönheti.TV + SztárokGalambos Lajos nem akar évekig tárgyalásra járni: elfogadná a felfüggesztettethttp://www.life.hu/sztarok/20190920-galambos-lajos-nem-akar-evekig-targyalasra-jarni-elfogadna-a-felfuggesztettet.htmlLagzi Lajcsi a felmentő ítéletben bízik, de nagyon megviselik a tárgyalások, így ha felfüggesztett börtönt ajánlanának neki, elfogadná. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGeszti Péter elárulta, mi volt a baj a Gryllus Dorkával való házasságávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-geszti-peter-elarulta-mi-volt-a-baj-a-gryllus-dorkaval-valo-hazassagaban.htmlGeszti Péter első felesége Gryllus Dorka volt, de hiába szerették egymást, az a kapcsolat valamiért nem működöt. Most kiderült, mi volt a baj. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTrombózis veszélye miatt operálni kell a Love Island játékosáthttp://www.life.hu/sztarok/20190920-trombozis-veszelye-miatt-operalni-kell-a-love-island-jatekosat.htmlUgyan eleinte csak izomsérülésnek tűnt a Love Island játékosának problémája, kiderült, hogy ennél sokkal nagyobb a baj. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: így szépítkeztek a női versenyzőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-igy-szepitkeztek-a-noi-versenyzok.htmlA kényelemről és a szépítkezésről is le kellett mondania az Ázsia Expressz versenyzőinek, az alapvető tisztálkodást is sokszor trükkösen tudták csak megoldani. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.