Galambos Lajos nem akar évekig tárgyalásra járni: elfogadná a felfüggesztettet

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Galambos Lajos börtön Lagzi Lajcsi felfüggesztett börtön
Lagzi Lajcsi a felmentő ítéletben bízik, de nagyon megviselik a tárgyalások, így ha felfüggesztett börtönt ajánlanának neki, elfogadná. 

A közüzemi lopással vádolt Lagzi Lajcsik továbbra is ártatlanságát hangsúlyozza, de hajlik a megegyezésre. "A Legfőbb Ügyészség elutasította a budaörsi járási ügyészekkel szemben benyújtott elfogultsági indítványunkat, de felvázoltak egy új értelmezést, miszerint az ügyészek tehetnének olyan indítványt, amely a megegyezés irányába mozdíthatná el az ügyet" - mondta Lajcsi, akit nagyon megviselnek a tárgyalások, ezért nem bánná az egyezséget.

Lagzi Lajcsi belefáradt a tárgyalásokba Fotó: Polyák Attila - Origo

"

ha egy felfüggesztett szabadságvesztéssel pontot lehetne tenni az ügy végére, lenyelném a békát.

Blikknek

Geszti Péter elárulta, mi volt a baj a Gryllus Dorkával való házasságávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-geszti-peter-elarulta-mi-volt-a-baj-a-gryllus-dorkaval-valo-hazassagaban.htmlGeszti Péter első felesége Gryllus Dorka volt, de hiába szerették egymást, az a kapcsolat valamiért nem működöt. Most kiderült, mi volt a baj. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin és Janicsák Veca harca folytatódikhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-azsia-expressz-2-gaspar-evelin-es-janicsak-veca-harca-folytatodik.htmlGáspár Evelin és Janicsák Veca között a műsorban is nagy volt a feszültség, és a verseny után sem tudták elsimítani a problémákat. Tovább gyűrűzik a botrány. TV + SztárokOrigoTrombózis veszélye miatt operálni kell a Love Island játékosáthttp://www.life.hu/sztarok/20190920-trombozis-veszelye-miatt-operalni-kell-a-love-island-jatekosat.htmlUgyan eleinte csak izomsérülésnek tűnt a Love Island játékosának problémája, kiderült, hogy ennél sokkal nagyobb a baj. TV + SztárokOrigoRihanna testhezálló ruhában mutatta meg formás kebleithttp://www.life.hu/sztarok/20190919-rihanna-testhezallo-ruhaban-mutatta-meg-formas-kebleit.htmlRihanna egy testhezálló, sárga ruhában mutatta meg dekoltázsát. TV + Sztárok--Balázs Andit egy háromunokás nagypapa zaklatta közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-balazs-andit-egy-haromunokas-nagypapa-zaklatta-kozossegi-oldalan.htmlBalász Andit hosszú ideig zaklatta közösségi oldalán egy férfi. A színésznő folyamatosan tiltotta a szexuális töltetű kommenteket, majd kiderítette, ki írja őket. Maga is meglepődött.TV + Sztárok--Összeházasodott Tokár Tomi és szerelme, Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20190919-osszehazasodott-tokar-tomi-es-szerelme-dori.htmlÖsszekötötte az életét Tokár Tomi és szerelme, Dorottya. A pár nagy napján minden úgy történt, ahogy megálmodták: gyönyörű esküvőn mondták ki a boldogító igent. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.