Király Linda feszülős felsőben mutatta meg alakját - Fotó

alak felső Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Király Linda nagyon sokáig küzdött súlyfelesleggel érthető, hogy szereti megmutatni alakját feszülősebb ruhákban. Íme, egy igen szexi szerelés.

Király Linda hosszú évekig küzdött súlyfeleslegével, aminek leadását betegsége is megnehezítette. Orvosi segítségre volt szüksége ahhoz, hogy visszanyerje alakját és egészségét, az eredmény pedig magáért beszél. Az énekesnő nemrég egy testére feszülő felsőben mutatta meg magát, amitől elámultak a rajongói.

Egyszerre két nőt vitt ágyba Varga Viktor - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-egyszerre-ket-not-vitt-agyba-varga-viktor.htmlVarga Viktor érdekes fotót posztolt Instagram-oldalára: egyszerre két nővel fekszik egy ágyban, ráadásul nem is akárkikkel.TV + SztárokThinkstockKökény Attilának egyelőre nem születik unokája: elment a babahttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kokeny-attilanak-egyelore-nem-szuletik-unokaja-elment-a-baba.htmlKökény Attila hónapokkal ezelőtt boldogan újságolta, hogy hamarosan nagypapa lesz, de sajnos erre még várnie kell. TV + SztárokOrigoJessica Biel elképesztően szexi videót mutatott magáról: bikiniben láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-jessica-biel-elkepesztoen-szexi-videot-mutatott-magarol-bikiniben-lathato.htmlJessica Biel szexi videót mutatott magáról: fürdőruhában mutat be. TV + SztárokOrigoSzandi gyönyörű lányával edzett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-szandi-gyonyoru-lanyaval-edzett.htmlSzandi rendszeresen edz azért, hogy karbantartsa magát, most lányával együtt izzadtak. TV + Sztárok--Curtis az apaságról: "Sosem gondoltam volna, hogy szerelmes leszek egy férfiba"http://www.life.hu/sztarok/20190923-curtis-az-apasagrol-sosoem-gondoltam-volna-hogy-szerelmes-leszek-egy-ferfiba.htmlCurtis őszintén vallott arról, milyen érzéseket ébresztett benne az apaság. TV + SztárokOrigoVáratlan fordulat a Fiesta-botrányban: Csordás Tibi komoly lépésre szánta rá magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-fordulat-a-fiesta-botranyban-csordas-tibi-kezdemenyezte-a-vedjegy-torleset.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a Fiesta körül évek óta pereskedés folyik, most azonban úgy fest, pont kerülhet a dolog végére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.