Bolondot csinált Michael Douglasből Catherine Zeta-Jones: az internetezők imádták a csínyt

paróka Catherine Zeta-Jones Michael Douglas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Emmy-gálára készülődve csinált bohócot férjéből Catherine Zeta-Jones: női parókát rakott Michael Douglas fejére. Az internetezők imádták a fotóval megörökített csínyt.

Catherine Zeta-Jones igazi dívaként lépett az Emmy vörös szőnyegére, a készülődés alatt viszont még a csínyekben is benne volt. Előkerült ugyanis egy női paróka, amit férjével is megpróbáltatott. Michael Douglas pedig kapható a poénokra, így le is fotóztatta magát a hosszú fürtökkel.

Melltartóban és bugyiban ugrott le a boltba Emily Ratajkowski: így reklámozta saját fehérneműmárkájáthttp://www.life.hu/trend/20190924-emily-ratajkowski-sajat-fehernemumarkajat-reklamozza.htmlEmily Ratajkowski szokatlan helyet választott legújabb fehérneműkollekciójának befotózásához. Az Inamorata névre keresztelt márka új darabjait egy élelmiszerboltban reklámozza a modell. Trend--Heidi Klum dekoltázsát egy 20 évvel fiatalabb nő is megirigyelnéhttp://www.life.hu/trend/20190924-heidi-klum-ujra-kipakolta-dekoltazsat-az-emmy-partin.htmlA vasárnap esti Emmy-gálán rengeteg csodás estélyit és sok divatbakit, rosszul megválasztott ruhát is láthattunk. A díjátadót követő partin pedig jöttek a dekoltázsok, és persze Heidi Klum. Trend--Palvin Barbi nagyon dögös volt: csak melltartót viselt zakója alatt - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190924-palvin-barbi-nagyon-dogos-volt-csak-melltartot-viselt-zakoja-alatt.htmlNagyon dögös szerelésben jelent meg Palvin Barbi a divathéten Milánóban. TrendOrigoEmmy 2019: ezek voltak a legszebb estélyi ruhák a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190923-emmy-2019-ezek-voltak-a-legszebb-estelyi-ruhak-a-voros-szonyegen.htmlA televíziózás Oscar-díjának számító Emmy szobrokat vasárnap este adták át Los Angelesben. A díjazottak mellett, ahogy az lenni szokott, ugyanakkora érdeklődéssel vártuk a vörös szőnyeges bevonulást is. Mutatjuk a díjátadó gála legszebb estélyi ruháit, ha pedig a legrosszabb és legmegosztóbb ruhákra vagy kíváncsi, kattints ide! TrendOrigoEmmy 2019: ezek voltak a vörös szőnyeg legmegosztóbb ruháihttp://www.life.hu/trend/20190923-emmy-2019-ezek-voltak-a-voros-szonyeg-legmegosztobb-ruhai.htmlA televíziózás Oscar-díjának számító Emmy szobrokat vasárnap este adták át Los Angelesben. A díjazottak mellett, ahogy az lenni szokott, ugyanakkora érdeklődéssel vártuk a vörös szőnyeges bevonulást is. Mutatjuk a díjátadó legvitatottabb ruháit, ha pedig a legszebb estélyikre vagy kíváncsi, kattints ide! TrendOrigoEmmy 2019: a pink és a piros uralta a vörös szőnyeget, azaz a color blocking nagy visszatérésehttp://www.life.hu/trend/20190923-emmy-2019-pink-es-piros-color-blocking-a-voros-szonyegen.htmlA televíziózás Oscar-díjának számító Emmy szobrokat vasárnap este adták át Los Angelesben. A díjazottak mellett, ahogy az lenni szokott, ugyanakkora érdeklődéssel vártuk a vörös szőnyeges bevonulást is, ahol meglepő módon új trend tért vissza a divatba. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.