Müller Péter: Ezért ritka az igazi megértés

Forrás: Shutterstock -
lélek Müller Péter magazin heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Az ember sohasem azt hallja, amit mások mondanak neki, hanem azt, amit ebből a szívével és a lelkével lefordít magának. Ezért ritka az igazi megértés.

Az ember sohasem azt hallja, amit mások mondanak neki, hanem azt, amit ebből a szívével és a lelkével lefordít magának Forrás: Shutterstock

Mindenkinek végtelen múltja van, és lelkében szüntelenül működik egy saját egyéni múltja, emlékei, gondolatai és érzései szerint működő fordítógép. Én is lefordítom magamnak azt, amit te mondasz nekem müllerpéterre. Még a tudomány is így működik, ezért lett minden felfedezés forradalmi. A régi nyelven már nem volt érthető. Ötszáz ember ül a templomban, de ha belenézel mindenki lelkébe, más Krisztus él benne, és ahhoz imádkozik. Egyetlen közös nyelvünk van, a szeretet nyelve. De az is csak akkor, ha IGAZI, és ez nagyon-nagyon ritka! Ezért tart itt a világ.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.