Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Tóth Gabi ma kimutatta a foga fehérjét

Tóth Gabi Sztárban sztár Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.

Szia Anyu!

Szóval az a helyzet, hogy Tóth Gabi ma kimutatta a foga fehérjét. Nem is tudom, hogy kezdjem, de a lényeg az, hogy ma szinte letepert, és kergetett a Hungexpo egyik csarnokában, legyünk őszinték, a szerelmével üldözött. Ez van.

Mielőtt továbbgondolnád a sztorit, elárulom, hogy mindez a heves megnyilvánulás a szerepe szerint történt, a Shrek musical próbáján, ahol ő lesz a Sárkány, aki a szerencsétlen szamarat zaklatja szerelmi fellobbanásával.

Forrás: Csonka András

Na, ma megérkezett a szerkezet, Sárkány őnagysága. Többméteres, jól megtermett darab, 4 táncos srác mozgatja majd, és Gabi lesz az egésznek a lelke, hangja. Persze ő is dekoratív, sárkányos jelmezben. Na és persze kiereszti majd zseniális hangját. Szeretem Gabit, próbák alatt istenien eltraccsolunk hipohondriai kérdésekről, mi ketten igazán megértjük egymást ezen a téren. Ma egyébként kellemesen eltraccsoltam az anyukájával és a szerelmével is, mivel felhívta őket facetime-on, hogy megmutassa a sárkányt. Aztán nekirugaszkodtunk a közös jelenetünknek, most még persze jelmez nélkül, a sárkányszerkezetre összpontosítva.

Forrás: Csonka András

Örülök ennek a közös munkának Vele nagyon, a musicalszínpadon is kitűnően megállja a helyét, mondjuk ezen nem csodálkozom, melyik színpadon nem? A Sztárban sztárban is az egyik legkatartikusabb élmény volt testközelből figyelni és hallani, ahogy Kovács Kativá lényegül át, annak legelső fesztiválgyőztes dalát interpretálva. Különleges tehetség Gabi, amellett imádom, hogy olyan érzékeny, és persze bohókás. Elképesztő munkabírással. Sokszor eszembe jutott, mit is érezhetnek a szülei, hogy mindkét lányuk meghatározó tehetségű képviselője a magyar könnyűzenei életnek.

Forrás: Csonka András

Szóval fürgék voltunk ma, azért arra kíváncsi leszek, hogy a jövő héten, amikor először bújunk jelmezekbe, mit fogunk érezni egy ilyen kergetőzés alkalmával. Pláne én, a tetőtől talpig bundában? Az időjárás eddig az én kezemre játszik, mert totál őszi a hangulat, és akkor mégis jobb szamárnak lenni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.