párkapcsolat szex férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jó tanár kincset ér. Az iskolában és az ágyban is. Szépen kidolgozott felsőtesttel, dagadó férfiassággal a nőnek igazán nem lehet oka panaszra. De mi van, ha mégis besokall a szebbik nem? Hölgyolvasónknak Franco Marco adott tanácsot.

Tipp! Nézz botrányos és szexis divatfotókat képgalériánkban! Katt ide!


"Szia Marco!

Egy éve ismerem a páromat, jó pasi, sokat járunk moziba, színházba. Kétszer elvitt a szüleihez is vidékre. Intellektuálisan nagyon ott van, egyetemen is tanít, történelmet és magyart. Sok olyan dolgot mesélt a második világháborúról, amit én nem tudtam, pedig elég jól tanultam a szakközépben. Egyetlen problémám van vele: a szex. Egyrészt túl nagy a pénisze. Egyszerűen alig tudja belém tuszkolni. Fáj, ha mélyre tolja, de nem mondom neki, mert látom, hogy ő élvezi. Félek, hogy ha szólok, akkor elhagy. Másrészt imádja a saját testét. Egyfolytában gyúr, sokszor az edzőteremben kell néznem, ahogy erősít. Szerinte ez fontos a kapcsolatunk szempontjából.



Thinkstock
Thinkstock


Mikor megismerkedtünk elmondta, hogy a nők imádják az ágyban, és többször azt is megjegyezte viccesen, hogy mekkora mázlista vagyok, hogy most velem van. Ilyen szempontból kicsit azért öntelt, és amikor együtt vagyunk, sokszor látom, hogy figyeli magát a gardróbszekrény tükrében. Néha azt is kéri, hogy dicsérjem meg a testét, amikor szexelünk, mert az még jobban felizgatja. Máskor meg nekem kell centivel lemérnem a bicepsze átmérőjét, amelyet egy táblázatban vezet a számítógépén. Szóval ilyen. Szerinted mit tegyek?

Köszi,

Juli"


Thinkstock
Thinkstock

Kedves Juli!

Keress egy kisebb pöcst. Vidékre az is elvisz. Törit meg majd tanulsz könyvből.

Üdv,

Marco


Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre itt a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.