Müller Péter: "Kibe vagy szerelmes?"

Forrás: Dreamstime -
bölcsesség csalódás Müller Péter szerelem álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 241. rész.

A csalódás nem egyéb, minthogy ez a kettő szétesik. Az álom még tartana, de a valóság sajnos nem az! Egy ideig még próbálsz álmodni, de egyre inkább látod, hogy nem az! A valóság nem fedi az álmodat! Ha nagyon szerelmes vagy, nem érdekel! Álmodsz tovább, és varázsolsz tovább! Egyik szemed nyitva van és lát – a másik csukva és álmodik!

Forrás: Dreamstime

Ezt évekig is lehet húzni. Néha egy életen át.

Ez azért van, mert a szerelem égi érzés, olyan, mint vallásos embernek az istenhit. Csakhogy az Isten nem csal meg, nem gyújt rá, nem iszik, nem viselkedik csúnyán veled – megmarad álmodnak.
A szerelmesed azonban valóban van. Esendő ember.
Isten szeret.
Ő nem biztos.
És akkor mi van?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.