Müller Péter - A hónap témája: Szeretet, szerelem, szeretkezés

szeretkezés házasság Müller Péter szeretet szerelem megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban.
Forrás: Dreamstime

Ez nagyon egyéni kérdés.

Nagyanyám, aki öt gyereket szült, és nem kívánta már a szexet, őszintén elmondta nagyapámnak, aki hentes- és mészáros volt, erős, sűrűvérű ember – s akit nagyon szeretett –, hogy nem bánja, ha lányokhoz jár. Megbeszélte vele. És a Papa hálás volt ezért. Élete végéig. Tudta, hogy bölcs felesége áldozatot hoz érte – s ő elfogadta, mert muszáj volt neki.

Ez az áldozat volt boldog házasságuk alapja.

Ugyanakkor egy barátnőm, akit megcsalt a férje, akit mindenkinél jobban tisztelt és szeretett, ráadásul a gyerekének apja és a munkatársa is volt, soha többé nem tudott lefeküdni vele. A férje akarta, de nem ment. A szelleme értette, lelke megbocsátott – de a teste iszonyodott az érintésétől, és ezen semmiféle pszichoterápia nem tudott segíteni.

A test őszinteségét nehéz meghazudtolni.
Elváltak. És így volt helyes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.