Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 339. rész.

És ne felejtsd el, hogy varázsló vagy! Boldogságod nemcsak a külső körülményeid függvénye, hanem megteremtője is! Minden külső ok nélkül is lehetsz derűs, szomorú sötét időben is, és meglátod: kisüt a napod!

Ha tudnád, mennyi minden alakult úgy, mert te idézted magadra félelemmel, balhittel, öntudatlanul borús gondolattal! És ez így van az érzéseiddel is. Nemcsak körülményeid hatására születnek, hanem ki is váltja az életed eseményeit.

Szeress akkor is, ha most még nem szeretnek!Forrás: Shutterstock

Adj előleget a Jóistennek! És légy vidám akkor is, ha nincs okod rá!

És szeress akkor is, ha most még nem szeretnek! Előbb-utóbb majd megszeretnek. És csakis olyan zenét hallgass, ami örömmel tölt el, s keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik derűsek és lelkileg erősek, és felébresztik benned az alvó, jó varázslót. A legszebb tengerésznóták viharban születtek!