Müller Péter: A görcsösség vereséghez vezet

Forrás: Shutterstock -
vereség siker győzelem akarat játék Müller Péter magazin akarás küzdelem hit görcsölés heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 461. rész.
A görcsösség vereséghez vezet Forrás: Shutterstock

Amilyen hamar csak lehet, rázd meg magad, lazítsd ki lelkedet, és görcsös izmaidat, és küzdj tovább – játékosan. Nincs nagyobb vereség, mintha az ember önmagát veszti el. Győzni jó érzés, veszíteni rossz, és átélni mindazt, ami veszítéssel jár, valóban keserves lehet. Mégis kétségbeesetten, keserűen küzdeni a legrosszabb, mert abban nem csak a csatámat veszthetem el, hanem a lelkemet is. A görcs oka is lehet a vereségnek. A félelem görcse, és az izmok görcse lefokozza a győzelem esélyét. S főleg a hit nem lehet görcsös, csakis a vakhit. De az mindig veszít. „Ne akarj, csak játsszál!" – kiáltotta nekem ilyen helyzetben az edzőm.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.