Gréta konyhája recept szilva Stőhr Gréta fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha otthon készítesz fagyit, biztos lehetsz abban, hogy az édesség jó minőségű gyümölcsből és hozzávalókból készül. Ráadásul hamarabb megvan, mint gondolnád!

Szilvából számtalan isteni sütemény készülhet, ám a szilvafagyi nemcsak guszta, de egészséges is. Mindössze négy hozzávaló kell hozzá, az eredmény pedig nagyon finom lesz! Ha van kedved, próbáld ki Stőhr Gréta desszertjét - a receptért kattints ide!

Forrás: gretakonyhaja.postr.hu

Life.hu tipp

Stőhr Gréta, a Life.hu sztárszerzője nem először készít isteni édességet. A mi nagy kedvencünk a csokis datolya karamella és a kókuszos energiagolyó, ami 10 perc alatt megvan. Próbáld ki őket!

Az őszibarack salátába is mennyei - próbáltad már?http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140821-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-grillezett-oszibarack-salata.htmlNyersen, reggelire fogyasztva vagy joghurtba keverve imádjuk az őszibarackot, kóstoltuk már levesnek is, ám van ennek a gyümölcsnek olyan elkészítési módja is, amit megéri kipróbálni a következő napokban. Stőhr GrétaOrigoFogyókúra, avagy a nagy átveréshttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140811-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-fogyokura-es-dieta-helyett-az-eletmodra-erdemes-figyelni.htmlVajon tényleg beválik az állandó önsanyargatás és a kalóriaszámlálás? Nem tudsz egy jót enni anélkül, hogy ne azon idegeskednél, a vacsora után mennyit nyom majd a mérleg? Gondold újra a dolgot!Stőhr Gréta--Ismerd meg a saláták királynőjét!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140731-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-egzotikus-kuszkusz-a-salatak-kiralynoje.htmlPróbáltad már a kuszkuszt? Ha nem, most itt az ideje: ez a finomság ugyanis salátának és köretnek is kiváló, ráadásul egészséges is.Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.