Az őszibarack salátába is mennyei - próbáltad már?

Forrás: Gréta konyhája -
Gréta konyhája őszibarack Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyersen, reggelire fogyasztva vagy joghurtba keverve imádjuk az őszibarackot, kóstoltuk már levesnek is, ám van ennek a gyümölcsnek olyan elkészítési módja is, amit megéri kipróbálni a következő napokban. 

Az őszibarack nem csak édességnek tökéletes: savanykás édes íze révén zöldségekkel, salátában is megállja a helyét. Istenien passzol a rukkola kesernyésségéhez, meghintve friss joghurtos citromos öntettel, pörkölt pisztáciával maga a mennyország az ínyenceknek. Elkészítése csak perceket vesz igénybe, mégis életre szóló gasztronómiai élményt szerez. Ha szívesen kipróbálnád Stőhr Gréta receptjét, a hozzávalókért kattints ide!

Forrás: Gréta konyhája

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.