Sütő Enikő és Ungár Anikó 25 éve barátnők, és az összhang köztük szinte földöntúli: egyből megérzik, ha a másiknak problémája van. A bűvésznő azt is elárulta, hogy még a férjét is a modellnek köszönheti.

Sütő Enikő és Ungár Anikó már az első találkozásnál érezték, hogy nagyon egy hullámhosszon vannak... nem is tévedtek. A két híresség ugyan nem jár közös nyaralásra, de nincs szükségük ilyen programokra, hogy barátságuk kitartson: folyamatosan töltik fel kapcsolatukat energiával.

Forrás: Bársony Klinika, Facebook/Ungár Anikó

"Előfordul, hogy napokig nem beszélünk egymással, majd Ani egyszer csak felhív, és megkérdezi: Eni, rendben vagy? Egyszerűen megérzi, ha nem vagyok jól, és ez fordítva is működik" - mondta Enikő a Borsnak. Anikó pedig elmesélte, miért is köszönheti barátnőjének a férjét. "Nagyon éreztük egymást, a másik energiáit. Nagyon hasonló az életfilozófiánk. Mi nem beszélgetünk órákig, nem megyünk moziba és közösen nyaralni, de mindent tudunk a másikról, és védjük a köztünk lévő kapcsolatot. Eninek köszönhetem a férjemet is. Annak idején volt egy esemény, ahová a párja nem szeretett volna elmenni, így én kísértem el. Ott ismertem meg Tibort" - mondta a bűvésznő.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub