A luxusprosti elárulja: minden celeb megvehető!

Forrás: Thinkstock -
seb Szofi, a luxusprosti fekély prostituált Felejtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon sok seb van rajtam. Aljas, lassú, gonosz pusztítást végezve a testemben. Jobb pillanataimban azt hiszem, a tapaszok majd segítenek - ha nem veszek róluk tudomást, ha azt mondogatom, hogy nem léteznek, akkor talán valóban eltűnnek… - mesélte Szofi, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

Néha azt hiszem, megszabadultam tőlük, pedig dehogy. Igen, hárítok. Mert így mindig könnyebb… Könnyebb tapaszt tenni a gennyes sebre, mint újra és újra nekikezdeni kitisztítani, meggyógyítani… Az fáradságos, iszonyatos munka. S ehhez bizony arra is szükség van, hogy az ember belássa, tudatosítsa magában: a szép külső ellenére belül rohad.

Forrás: Thinkstock

Magamban mindig jót mulatok a magazinokban látható szépségek láttán. Magukat modelleknek mondó lányok, nők, akik kívülről valóban szépek, tökéletesen össze vannak rakva, de belül elképesztően üresek. Még ha nem is vallják be, ők is rohadnak a sok gennyedző sebtől. Mert - mondjon nekem bárki bármit - azt a fajta életet, amit ők is, én is éltem, nem lehet sebek, fájdalmak nélkül végigcsinálni.

Egy ismert, jóképű, sportos milliomos volt a vendégem. Halmozta a híres és szép nőket, mert ezáltal érezte csak férfinak magát. Az ágyban szánalmas teljesítményt nyújtott. Gyűlölte az orális szexet, ő volt az egyetlen kuncsaftom, akit nem lehett orális örömökben részesíteni. Megszoktam, nem kérdeztem, hogy miért nem hagyja… Akkoriban az egyik legismertebb szépségkirálynővel volt együtt, akiről az a hír járta, arra gerjed, ha a fenekéről szívják fel a kokaint…

- Tudod, miért vagyok a leghíresebb nőkkel? - kérdezte a férfi váratlanul az aktus után.
- Megveszed az illúziót.
- A lényeg nem az illúzión, hanem a vásárláson van. Hogy minden nő megvásárolható a celebvilágban Magyarországon. Mindenki.

Apuci gyötrelmes látogatásai (18+) http://www.life.hu/sztarszerzok/szofi/20140206-szofi-a-luxusprosti-vallomasa-a-pedofil-sztarrol-apuci-gyotrelmes-latogatasai.htmlNincs sem iskolám, sem szüleim, akik támogatnának, nincsenek értékes kapcsolataim... Milyen jövő várhat rám? - tűnődött egykor Szofi, a luxusprostituált, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.SzofiOrigoTesti vagy lelki erőszak: melyik a rosszabb? (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/szofi/20140129-a-luxusprosti-elarulja-testi-vagy-lelki-eroszak-melyik-a-rosszabb-18.htmlVannak nők, akik testi erőszaknak nem, de lelkinek annál inkább ki vannak téve nap mint nap - véli Szofi, a luxusprostituált, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.Szofi--Bezárni, megverni, nem érezni... (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/szofi/20140214-szofi-a-luxusprosti-tortenete-a-magyar-musorvezetorol-aki-egy-no-miatt-valt-erzeketlenne.htmlA férfiak képesek érzés nélkül szexelni, s akkor is vágyat érezni egy nő iránt, ha valójában semmit sem jelent számukra - tudta ezt Szofi, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.SzofiOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.