Nagyon sok seb van rajtam. Aljas, lassú, gonosz pusztítást végezve a testemben. Jobb pillanataimban azt hiszem, a tapaszok majd segítenek - ha nem veszek róluk tudomást, ha azt mondogatom, hogy nem léteznek, akkor talán valóban eltűnnek… - mesélte Szofi, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

Néha azt hiszem, megszabadultam tőlük, pedig dehogy. Igen, hárítok. Mert így mindig könnyebb… Könnyebb tapaszt tenni a gennyes sebre, mint újra és újra nekikezdeni kitisztítani, meggyógyítani… Az fáradságos, iszonyatos munka. S ehhez bizony arra is szükség van, hogy az ember belássa, tudatosítsa magában: a szép külső ellenére belül rohad.

Forrás: Thinkstock

Magamban mindig jót mulatok a magazinokban látható szépségek láttán. Magukat modelleknek mondó lányok, nők, akik kívülről valóban szépek, tökéletesen össze vannak rakva, de belül elképesztően üresek. Még ha nem is vallják be, ők is rohadnak a sok gennyedző sebtől. Mert - mondjon nekem bárki bármit - azt a fajta életet, amit ők is, én is éltem, nem lehet sebek, fájdalmak nélkül végigcsinálni.

Egy ismert, jóképű, sportos milliomos volt a vendégem. Halmozta a híres és szép nőket, mert ezáltal érezte csak férfinak magát. Az ágyban szánalmas teljesítményt nyújtott. Gyűlölte az orális szexet, ő volt az egyetlen kuncsaftom, akit nem lehett orális örömökben részesíteni. Megszoktam, nem kérdeztem, hogy miért nem hagyja… Akkoriban az egyik legismertebb szépségkirálynővel volt együtt, akiről az a hír járta, arra gerjed, ha a fenekéről szívják fel a kokaint…

- Tudod, miért vagyok a leghíresebb nőkkel? - kérdezte a férfi váratlanul az aktus után.
- Megveszed az illúziót.
- A lényeg nem az illúzión, hanem a vásárláson van. Hogy minden nő megvásárolható a celebvilágban Magyarországon. Mindenki.